В Україні бездомним дозволили голосувати

В Україні бездомним дозволили голосувати
Верховна Рада ухвалила закон, який впорядковує внесення бездомних в реєстр виборців.

За зміни до деяких законів України щодо соціального захисту бездомних N 0869 в цілому проголосувало 340 карток депутатів, ‒ пише ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідно до змін, створюється центр обліку бездомних. Виборча адреса громадянина, що не має зареєстрованого місця проживання, визначається за погодженням із цим центром або соціальною службою, у складі якої створено структурний підрозділ для обліку бездомних.

Зміни внесено також до закону про вибори президента України і народних депутатів. Відзначимо, що точна кількість людей без певного місця проживання в Україні невідома ‒ такий облік не ведеться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ОООО...починається....то мертві душі....то безхатьки....ПР надіється на чомусь виїхати?
Відповісти
а-а-а-а-а-а-а--а, знову піднімаємо відсоток влади на майбутніх виборах)))))))))))))))
Відповісти
За булку хліба продадуть голос, абсурд.
Відповісти
от ненада ля ля, що це Партія регіонів! "За зміни до законів України щодо соціального захисту бездомних N 0869 в цілому проголосувало 340 карток депутатів" - як можна зрозуміти проголосувала за це і ОПОЗИЦІЯ!
Відповісти
Голосували за сто гривень, тепер за сто грам.
Президент і депутати рахуються не з народом, а з пародією на народ у вигляді «електорату». Лише електоральна функція громадян України іноді хвилює українське панство, для якого «виборці» - це стадо, яке періодично заганяється за допомогою морквини в потрібне стійло. Чим чисельніше у того чи іншого політика його приватне стадо, тим ширше у нього розкрита мармиза на державне корито і тим довші/гнучкіші у нього руки для того, щоб забиратися в особисті кишені простих громадян. Доступ до державної скарбниці і узаконеного грабунку населення - головна мета, заради якої на Україні йдуть у політику.
Відповісти
Фальшування виборів - справа честі риганалів! 2004р. згадайте! Тепер - технології вичурніші, на дільницях "усе буде пучком", "даунбас паражняк нє гоніт"
Відповісти
Це ппц, що за фігня. Порахують таких людей на пару сотень тисяч більше і все ПР знову виграла. Брєд...
Відповісти
Останні новини
В Україні бездомним дозволили голосувати
17 вересень, 2013, 16:04