Волинянам обіцяють масово міняти дахи з шиферу на металочерепицю

Волинянам обіцяють масово міняти дахи з шиферу на металочерепицю
В облдержадміністрації кажуть, що на Волині продовжуватимуть програму «Шатровий дах», в межах якої на усіх дитсадках та школах регіону поміняють азбестові дахи на металочерепичні.

Роботи здійснюються незалежно від того, на якій території знаходиться дитсадок: у селі чи місті, - кажуть в прес-службі відомства.

Як відомо, втілення регіональної програми «Шатровий дах», зокрема, для дитсадків, ініційованої головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком, розпочалося ще торік.

Так, цього року такі роботи повністю здійснено в ДНЗ сіл Ратнів (Луцький район), Піща та смт Шацьк, Риковичі (Іваничівський район) та Підгородне (Любомльський район).

Крім того, шиферні дахи замінено в школах сіл Бортнів та Мовники (Іваничівський район), Омельне (Ківерцівський район), Поворськ (Ковельський район), Мала Глуша (Любешівський район), Боровичі та Нова руда (Маневицький район), Жиричі та Залухів (Ратнівський район), Вічині (Рожищенський район), Новий Двір (Турійський район), НВК №1 (м.Нововолинськ), а також в спортивному залі обласного ліцею (м.Луцьк) та таборі «Ровесник» (с.Забороль, Луцький район).

В оновлення покрівель вкладено майже 4,7 мільйона гривень коштів місцевих бюджетів.

Роботи тривають далі. Як наголошує голова облдержадміністрації, наші діти мають навчатися і виховуватися в екологічно чистих приміщеннях, а застарілі шиферні покрівлі становлять небезпеку для здоров’я майбутнього покоління.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дитсадки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, то є добре !!! Буде свіженька копієчка !!!
Відповісти
Школи і дитсадки - останній притулок подонків від влади...є ще, правда ,університет - останній притулок подонків від бізнесу...
Відповісти
Автору повідомлення. Ви збиваєте з пантелику читачів словом "черепиця" у заголовку. Я, прочитавши, аж не повірив. Терміново міняйте на "металочерепиця". Досить з нас вже масової підміни понять "бруківка" і "цементна плитка"
Відповісти
не Воля Любитівська, а правильно Воля Любешівська (Любешівський район)!
Відповісти
Останні новини
Волинянам обіцяють масово міняти дахи з шиферу на металочерепицю
18 вересень, 2013, 09:25