На залізниці пропонують купувати абонементи

На залізниці пропонують купувати абонементи
Абонементи на всі напрямки приміських поїздів пропонують купувати у Львівській залізниці.

Передбачені абонементи для всіх пасажирів, зокрема й для пільгових категорій, ‒ пише ZAXID.NET.

Як повідомила 18 вересня речник Львівської залізниці Юлія Грабова, абонементи розраховані насамперед для людей, які користуються приміськими поїздами щодня. За її словами, це дасть можливість таким пасажирам зекономити кошти. Обсяг економії при цьому залежатиме від напрямку і зупинок, якими користуються пасажири.

Згідно з повідомленням Львівської залізниці, у касах можна оформити повні, пільгові, дитячі, студентські абонементні квитки та абонементні квитки «вихідного дня».

Повні абонементні квитки можна оформити для фізичних або юридичних осіб, без зазначення у квитку прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь-яку кількість місяців, але не більше, ніж на один рік. Вартість повного абонементного на один місяць розраховують за 40 поїздок, тобто за 20 поїздок «туди й назад».

Пільгові абонементні квитки є іменними, продаються фізичним або юридичним особам, із зазначенням у квитку прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь-яку кількість місяців, але не більше, ніж на один рік. Вартість такого квитка визначається як сума вартості за 26 поїздок, тобто за 13 поїздок «туди й назад».

Студентські абонементні квитки продаються студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів із зазначенням у квитку прізвища студента та номера студентського (учнівського) квитка. Вартість місячного студентського абонементного квитка розраховують як половину вартості пільгового абонементного квитка, тобто, вартість за 13 поїздок або за 6,5 поїздок «туди й назад».

Дитячі абонементні квитки продаються для дітей віком від 6 до 14 років та визначаються як 75% вартості пільгового абонементного квитка, або близько 10 поїздок «туди й назад». Абонементні квитки «вихідного дня» продаються пасажирам незалежно від віку та наявності пільг. Їх вартість визначають як суму за 14 поїздок, тобто, за 7 поїздок «туди й назад».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На залізниці пропонують купувати абонементи
18 вересень, 2013, 15:34