«Волинь» ‒ «Іллічівець»: напередодні

«Волинь» ‒ «Іллічівець»: напередодні
Останній матч луцької «Волині» та маріупольського «Іллічівця» завершився перемогою «хрестоносців».

20 вересня ці команди знову зійдуться в поєдинку, - кажуть в клубній прес-службі.

«Волинь» та «Іллічівець» у різному настрої готувалися до цього матчу. Лучани програли в минулому турі у Києві «Арсеналу», а «Іллічівець» вдома здолав «Зорю».

Протистояння головних тренерів «Волині» та «Іллічівця» - одна з головних родзинок цього матчу. Віталій Кварцяний та Микола Павлов знаються чимало років, товаришують і їхні тренерські концепції багато в чому схожі. Цікаво, що востаннє ці друзі-суперники зустрічалися рівно два роки тому – 24 вересня у Полтаві «Ворскла», яку тоді очолював Павлов виграла у «Волині» Кварцяного 3:1.

Відтоді сплило багато турів та забито немало голів, Микола Петрович змінив команду, а Віталій Володимирович повернувся до «Волині».

Статистика матчів «Волині» та «Іллічівця» в Прем'єр-лізі приблизно однакова: зіграно чотирнадцять матчів (+4 =5 -5; у голах − 17:19). На своєму полі «Волинь» тричі перемагала, двічі грала у нічию та двічі програла. У минулому чемпіонаті рік тому в Маріуполі зафіксовано нульову нічию, а в Луцьку «іллічі» виграли 2:0.

Кращим бомбардиром «Волині» в історії протистоянь двох команд є нині гравець вже «Іллічівця» бразилець Майкон, який забив п'ять голів у ворота команди з Маріуполя. Цікаво буде побачити гру колишньої «зірки» «Волині» на «Авангарді». До слова, два з п’яти голів у ворота «іллічів» «Майкі» провів у пам’ятному кубковому матчі 2011 року (7:1), відео про який можна переглянути у галереї. Взагалі, «хрестоносці» з «іллічами» тричі перетиналися у Кубку України. У 2000-2001 рр. далі пішли гості, а у 2004-2005 та 2011-2012 рр. – господарі.

У «Волині» дискваліфікованих на цю гру немає, а у «Іллічівця» після вилучення у грі із «Зорею» пропустить поєдинок захисник Богдан Бутко – один із гравців, яких «підтягнув» до лав збірної України Віталій Кварцяний.

Суддівську бригаду на п’ятничній грі очолить дніпропетровець Віталій Романов.

Отже, 20 вересня (п’ятниця), 17:00, Луцьк, стадіон «Авангард», «Волинь» − «Іллічівець». Телетрансляцію вестиме канал «2+2», коментатори Дмитро Поворознюк та Володимир Кобельков.

Квитки на матч продаються в касах стадіону. Запрошуємо вболівальників підтримати рідну команду, навіть за можливих непростих погодних умов.

Матч молодіжних команд відбудеться сьогодні 19 вересня на стадіоні «Підшипник». Початок о 16:00. Вхід вільний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» ‒ «Іллічівець»: напередодні
19 вересень, 2013, 12:16
У Луцьку ‒ виставка собак
19 вересень, 2013, 12:08