Фото тренувань волинського «Беркуту»

Фото тренувань волинського  «Беркуту»
Бійці волинського "Беркуту" щоденно тренуються, щоб підтримувати професійний рівень, - каже керівник спецпідрозділу міліції Дмитро Беляєв.

"Дійсно, аби успішно вирішувати поставлені завдання, працівники спецпідрозділу повинні мати високий професійний рівень, який досягається постійними тренуваннями у спортзалах і тирах, на заняттях зі спеціальної тактики та альпінізму", - розповів він прес-службі обласного управління МВС.

За його словами, особовий склад тренується з метою відпрацювання практичних навичок підготовки до дій в екстремальних ситуаціях, особливо під час масових заворушень, групових порушень громадського порядку, хуліганських проявів, вилучення правопорушників з місць масового перебування громадян, затримання озброєних злочинців тощо.

Також він зауважив, що "беркутівці" часто влаштовують показові виступи для дітей.

"Робота з дітьми зараз проходить червоною ниткою, адже профілактика правопорушень – це одне із завдань, що стоять перед органами внутрішніх справ. Розповідаючи про роботу підрозділу, демонструючи зброю та спецзасоби, а також прийоми рукопашного бою, ми показуємо, якою є міліція зсередини. Такі зустрічі надзвичайно важливі та цікаві, адже підлітки мають можливість переконатися, якою нелегкою є повсякденна служба правоохоронців", - відзначив посадовець.

Дмитро Бєляєв
Дмитро Бєляєв

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Однієї Врадіївки раз в рік вистачить щоб рівень довіри до всієї міліції в країні опустився нижче дозволеного....
Відповісти
Третя та остання фото - ДСО. Вони ніякого відношення до "пернатих" не мають.
Відповісти
Останні новини
Фото тренувань волинського «Беркуту»
19 вересень, 2013, 13:12