Молодіжка «Волині» програла «іллічам». ФОТО

Молодіжка «Волині» програла «іллічам». ФОТО
Молодіжний склад луцької «Волині» вдома поступився колегам з маріупольського «Іллічівця».

У першому таймі господарі притиснули гостей до їхньої штрафної і пропустили нелогічний гол на старті матчу, то в другій половині всі атаки «Волині» розбивалися на підступах до штрафного майданчика, а «іллічі» ловили лучан на контратаках та помилках, - повідомили у клубній прес-службі.

Вже на 2 хвилині Тотовицький був настирніший від захисту лучан й після, здавалося б, відіграного моменту зумів проштовхнути м’яча у покинуті Пшибилою ворота – 0:1. Швидкий гол задав темп і характер матчу.

«Волинь» побігла відігруватися і попервах їхні флангові атаки були небезпечними та закінчувалися стандартами. Рідше ці атаки закінчувалися ударами. Прикладалися Мемешев (двічі), Козьбан, Хомченко та Нємчанінов.

«Іллічівець» своєю чергою вибачив «Волинь» після проходу Чурко. Вячеслав перекидав м’яча через Пшибилу у дальній кут, але куля пройшла поруч із дальньою стійкою…

На другий тайм Олег Федюков випустив Андрія Никитюка і Романа Воробея замість Щедрого і Хомченка. Але істотних вигод від цього «Волинь» не мала. Лучани часто втрачали м’яч у простих ситуаціях і у якийсь момент здалося, що господарі атакують швидше за звичкою.

Натомість Тотовицький вдруге засмутив «Волинь». В центрі поля помилився Харченко, водночас невчасно послизнувся Приндета і троє гостей вибігли на побачення із Пшиблою - 0:2.

Заміни ще більше дезорганізували гру й крім третього голу Тотовицького (пройшов вертикальний пас по центру й Андрій вибіг сам на сам із кіпером), «Іллічівець» створив ще кілька хороших нагод. У результаті – поразка «Волині» з великим рахунком - 0:3.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» програла «іллічам». ФОТО
20 вересень, 2013, 08:59