В Одесі школярам видали «сексуально-гамбургерові» щоденники. ФОТО

В Одесі школярам видали «сексуально-гамбургерові» щоденники. ФОТО
В одній із одеських шкіл дітям всіх класів видали щоденники, в яких гамбургер і кока -кола вважаються продуктами здорового харчування.

Про це на своїй сторінці в ЖЖ розповів користувач dibrov_s, ‒ пишуть Коментарі.

За його словами, на одній зі сторінок щоденника графічно і словесно зображені основні права дитини, серед яких «Право на повноцінне харчування». І навпроти цієї інформації знаходиться картинка з їжею, яка дуже нагадує гамбургер і кока-колу.

«Слава Богу, у моєї доньки не тільки хороші стосунки з батьком, а й здорове почуття гумору. Розповіла, що такі щоденники роздали всім учням її школи, починаючи з першокласників . «Так що, тату, збирайся, завтра підемо в макдональдс повноцінно харчуватися!» ‒ розповідає блогер.

Крім того, за словами користувача, в щоденнику ще як мінімум два незрозумілих моменти. Наприклад, практично всіх батьків обурила картинка «Ніхто не може бути об’єктом сексуальних домагань».

«Як з’ясувалося, самими гамбургерами справа не обійшлася: сьогодні донька прийшла до дружини і попросила пояснити, що таке «об’єкт сексуального домагання». Я не ханжа. Я вважаю сексуальні стосунки однією з найкращих речей у цьому світі. Я глибоко співчуваю людям, які з причини хвороби або будь-якої іншої причини позбавлені сексу. Я шанобливо ставлюся до людей, які добровільно відмовилися від сексу в ім’я великої мети, наприклад, до монахів. Але чому, чому маленькі діти (починаючи з першокласників) своє знайомство з цим прекрасним світом повинні починати з питання про те, що таке «об’єкт сексуальних домагань»?!» ‒ обурюється користувач.

Крім того, батькам не сподобалася сторінка зі «Схемою безпечного руху дитини до школи і назад». «Схема повинна бути намальована і підписана батьками із зазначенням дати. Підпис дружини і дата стоїть. Схеми немає. Питаю: чому? Донька прекрасно знає безпечний маршрут від будинку до школи. А ось схеми - вибачте, немає і не буде. Тому що дружина моя не може навіть припустити, кому і з якою метою ця інформація в шкільному щоденнику дитини може знадобитися. Ні, звичайно ж, припущення є, але ми не будемо думати про білих мавп, правильно?» ‒ ділиться своїми враженнями батько дитини.

У поліграфічних даних повідомляється, що щоденник відповідає педагогічним нормам Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, якого, до речі, вже не існує, а є Міністерство освіти й науки).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Одесі школярам видали «сексуально-гамбургерові» щоденники. ФОТО
20 вересень, 2013, 19:12