Нічна аварія в Луцьку: «БМВ» на шаленій швидкості врізалося в «Жигулі». ФОТО

Нічна аварія в Луцьку: «БМВ» на шаленій швидкості врізалося в  «Жигулі». ФОТО
У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі «БМВ» з польськими номерами та «Жигулі».

Аварія сталася 20 вересня приблизно о 22:00, - пише Вісник+К.

Як розповів очевидець лучанин Тарас, автомобіль «БМВ» з польськими номерами на шаленій швидкості протаранив «Жигулі», які на перехресті поблизу ЗОШ №5 очікували дозвільного сигналу для продовження руху.

Удар був настільки потужним, що ВАЗівська «шістка» долетіла до зупинки громадського транспорту за метрів 50 від перехрестя. Дивом усе обійшлося без людських жертв. У момент тарану ніхто з перехожих не йшов пішохідним переходом, а «Жигулі» завмерли якраз перед людьми, які чекали маршрутку на зупинці. Повідомляє видання Вісник і К.

Внаслідок аварії постраждав лише водій ВАЗа Володимир. Він деякий час був без свідомості, але лікарі швидкої привели його до тями. Зі слів медиків, у чоловіка - підозра на сильний струс мозку. Його доправили до лікарні, хоча він і відмовлявся від госпіталізації. Також у салоні «шістки» була дружина водія Алла, яка відбулася переляком.

Що ж до «БМВ», то воно, відфутболивши «Жигулі», кулею пролетіло ще кількасот метрів і зупинилося лише майже на середині мосту, який з’єднує проспекти Перемоги і Соборності.

У салоні витвору баварського автопрому також було двоє людей. Проте вони зі свідками та постраждалими в автопригоді зустрічатися не мали ніякого бажання.

Швиденько відкрутивши номер на задній частині авто (передній номер застряг у кормі «Жигулів»), накивали п’ятами.

На місці аварії зібралося багато свідків, які вирішили чекати ДАІ. Люди припускали, що правоохоронці спробують якимось чином сфальшувати обставини аварії, мовляв, за кермом міг бути працівник СБУ, міліції чи прокуратури.

Масла у вогонь підлив приїзд якогось чоловіка у цивільному на машині з міліцейськими номерами, який досить вільно припаркувався поперек ділянки, де мало відбуватися оформлення ДТП. Аби втихомирити пристрасті, окрім підрозділів ДАІ, на місце ДТП прибули кілька нарядів патрульно-постової служби. Свідки самі ставали у чергу, аби дати свідчення правоохоронцям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Жигуля хоть что-то светилось?
Відповісти
Останні новини
Нічна аварія в Луцьку: «БМВ» на шаленій швидкості врізалося в «Жигулі». ФОТО
21 вересень, 2013, 10:39
У Луцьк приїде Любко Дереш
21 вересень, 2013, 09:34