Фура зруйнувала доріжку біля волинської церкви. ФОТО

Фура зруйнувала доріжку біля волинської церкви. ФОТО
Пішохідну доріжку, що веде Собору Різдва Христового у Володимирі-Волинському зруйнувала фура, яка привозила гуманітарну допомогу.

Пошкодження побачили прихожани 22 вересня, ‒ повідомляє на своєму сайті депутат міської ради Володимира Анатолій Сорока.

Так, у повідомленні йдеться: «22 вересня на прихожан Собору Різдва Христового, що у нашому місті, чекав неприємний сюрприз. Пішохідна доріжка, що веде до храму з боку вулиці Ковельської зазнала значних руйнувань внаслідок проїзду по ній великогабаритного вантажного транспорту».

За словами депутата, напередодні вантажна фура, що перевозить гуманітарні вантажі, саме сюдою проїжджала до складів, які розміщені неподалік.

«Що ж тепер, залишається сподіватися, що найближчим часом підхід до Собору буде відновлено, а в подальшому меценати для проїзду своєї техніки обиратимуть інший маршрут», ‒ резюмує Сорока.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Йопересете, подія світового масштабу. Ви, що - з дуба впали?
Відповісти
Ці "журналісти" живуть від виборів до виборів, а в перервах пишуть всяку ахінею, змагаються хто справніше бруд и всяку ерунду пише, щоб під вибори заманити грошовитого "інвестора"!:) Це всім давно зрозуміло, тільки ніхто вголос не говорить!:) А інтернет-журналістика на Волині - це жах!!!
Відповісти
Доріжку до храму будували із грошей парафіян, а "ділки-меценати" вирішили по ній возити фурами гуманітарне добро". Перед цим ця контора отримала "гуманітарку" у вигляді автобусів, які обслуговували виборчу кампанію С.Ковальчука. Тепер людям знову здавати кошти???
Відповісти
Да новина капец ВП молодці так тримати
Відповісти
"саме сюдою проїжджала" - який літературний вислів
Відповісти
цей храм один з найбільших у Володимирі і треба мати "великий" розум аби їхати фурою по доріжці якою лише ходять люди ...
Відповісти
Може для Луцька ця ситуація і не є особливою а у центрі Володимира якщо помічники мера дозволяють собі подіне вважаю заслуговує дійсно громадського осуду.....
Відповісти
Останні новини
Фура зруйнувала доріжку біля волинської церкви. ФОТО
23 вересень, 2013, 08:41