Волинські журналісти зібрали майже 3 тисячі для онкохворих. ФОТО

 Волинські журналісти зібрали майже 3 тисячі для онкохворих. ФОТО
Завершився благодійний аукціон «Мистецтво дарує надію», який організував «Волинський інформаційний портал». Аукціон мав на меті об’єднати людей, які виготовляють гарні речі своїми руками.

Загалом зібрали 2 тисячі 955 гривень та 2 копійки, ‒ пише видання.

Зокрема, митці безплатно надали свої роботи для продажу, який відбувався в соціальній мережі Facebook.

Так, до справи долучились понад двадцять людей. Отже, видання дякує Палацу учнівської молоді, зокрема його керівникові Степану Сидоруку, за те, що вони були партнерами проекту. Зауважимо, що свої роботи та роботи вихованців надали керівники гуртків Валентина Батіна, Жанна Лінник та Людмила Баланчук.

Особливу подяку колектив порталу висловлює майстрині Олені Корензі, яка виготовляє прикраси з бісеру. Саме вона, до слова, побачивши інформацію про аукціон в інтернеті, особисто звернулась до видання з пропозицією надати свої лоти. Також долучився до хорошої справи Луцький джазовий клуб.

Крім того, роботи виставили й журналісти «Волинського інформаційного порталу»: Аліна Подерня, Тетяна Полуектова та Анна Єкименко. Також долучилися Анастасія Токарська, Ірина Степанян, Віталій Поліщук, Наталія Єкименко, Світлана Головачук, Оксана Жиганюк, Марія Оліферук, Лариса Павловська, Лілія Процан, Юлія Мазур, Юлія Дерев’янчук та Аліна Йодловська.

Цікава й географія продажів лотів, адже вироби купували не лише лучани. Так, чимала бандероль відправилась в Одесу до Тамари Незвінської. Вона придбала лотів на 340 гривень, однак перерахувала 800 гривень, адже захотіла зробити більший вклад у хорошу справу, аби допомогти волинським онкохворим діткам.

Ще одна посилка поїхала до Києва, а саме до Марти Стецюк. Крім того, по одному лоту придбали депутат Верховної Ради України Анатолій Вітів і депутати Луцької міської ради Микола Яручик та Андрій Калахан.

Також, серед благодійників, які вклали кошти та отримали гарний сувенір, ‒ Марія Адамчук, Наталія Єкименко, Віталій Поліщук, Ірина Смалько, Владислава Жорняк, Олена Кравчук, Катерина Дубінська, Віталіна Юхименко, Олексій Мельник, Світлана Головачук, Наталка Пахайчук, Ольга Булковська, Тетяна Полуектова, Ольга Бузулук, Мирослав Ватащук, Ольга Максимяк, Марія Оліферук, Валентина Кліщук, Еля Коротинська, Оксана Прокопчук, Оксана Репенко-Єдинак, Лариса Павловська та Ярослав Хмільовський.

Тож, учора, 23 вересня, «Волинський інформаційний портал» передав зібрані кошти заступнику керівника Благодійного Фонду «СТОПРАК» Катерині Дубінській. Усього було зібрано 2 тисячі 955 гривень та 2 копійки.

До слова, для того, аби купити шейкер, необхідно зібрати 95 тисяч гривень, тож, якщо хтось має бажання допомогти хворим дітям, може перерахувати гроші за цими реквізитами:

Отримувач - Благодійний фонд «СТОПРАК»
ЄДРПОУ - 37537784
р/р 2600802349723 у Волинському відділенні Центральної філії ПАТ Кредобанк,
МФО – 325365,
або
БФ «СТОПРАК», поточний рахунок 26006055501466,
ЄДРПОУ - 37537784,
МФО - 303440.
КБ ПАТ «ПРИВАТБАНК».

Обов’язково вказуйте ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ («Благодійна допомога на шейкер») та ВІД КОГО (для того, щоб Фонд міг прозвітуватись за використання коштів).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські журналісти зібрали майже 3 тисячі для онкохворих. ФОТО
24 вересень, 2013, 10:58