У Луцьку поряд з «Сіті-парком» відкрили Міст закоханих. ФОТО

У Луцьку поряд з «Сіті-парком» відкрили Міст закоханих. ФОТО
Міст закоханих, альтанку лебединої вірності, містечко для водоплавних птахів та спортмайданчик з фонтанчиком для пиття води облаштували на схилах Сапалаївки у Луцьку.

Відкриття ще одного куточка для відпочинку лучан та гостей міста відбулося у «Сіті-парку» 24 вересня.

Облагородження місцини стало можливим завдяки інвестору Андрію Покровському, представниця від якого разом із міським головою Миколою Романюком взяли участь в урочистостях.

Нагадаємо, відкриття мосту стало одним з етапів проекту будівництва торгового комплексу «Сіті-парк», де передбачили облаштувати ще роледром, велосипедні доріжки та скейтпарк. Крім усього іншого, облаштування «Сіті-парку» дозволило лучанам комфортно переходити через річку Сапалаївка та прирічкову територію, зокрема мешканцям вулиці Ніла Хасевича - до проспекту Волі.

Під час відкриття мосту у вівторок, 24 вересня мер Луцька зазначив, що благоустрій схилів Сапалаївки – яскравий приклад людського підходу бізнесу, допомога владі у вирішенні проблем, які сьогодні є в місті.

«Ясно, що з міського бюджету не скоро знайшлися б гроші для того, що можна було б здійснити такий благоустрій. Тому що є набагато більше нагальних проблем, які сьогодні потрібно вирішувати», – додав Микола Романюк.

Він подякував ініціатору створення цього комфортного куточку для відпочинку лучан Андрію Покровському та усім причетним до облагородження території: будівельникам, директору Луцького педколеджу Петру Бойчуку та студентам, які також завітали на відкриття Мосту закоханих.

Підкріпив свої подяки Микола Романюк й грамотами та подарунками - картинами.

«Я думаю, люди пам’ятають, що тут було раніше: сходи, по яких зимою взагалі не можна було зійти, місток перекошений, з лівого боку – величезний смітник», – нагадав міський голова.

І дійсно, місцеві жителі із задоволенням зазначають, що тепер стало набагато краще.

«Порівняно, що тут було і зараз то взагалі – краса», – зазначила мешканка будинку напроти «Сіті-парку» Віта. Мовляв, працівники торгового комплексу постійно прибирають територію біля Сапалаївки, тому тут завжди чисто.

«Такі нетрі були. Порівняти те, що зробили, то небо і земля», – додав місцевий житель Микола.

Щодо, власне, Мосту закоханих, Микола Романюк зауважив, що хотів би, щоб сюди приходили молоді пари та вішали на нього замочки кохання.

«Без кохання немає сім’ї, а без сім’ї – перспективи в держави. Тому я хотів би, щоб в нас побільше створювалося міцних, гарних сімей, щоб молоді люди, які одружуються, які люблять один одного, пронесли це кохання через все своє життя. Щоб ці замочки, які є на цьому місточку, щоб їх ніколи не треба було перерізати», – висловився мер Луцька.

«Такі місточки у всьому світі є. В Петербурзі я був, у Прибалтиці – скрізь є. І в нас буде. Приємно, як молодята приходять і вішають замочки кохання», – поділився своїми спостереженнями місцевий мешканець Микола.

Опісля вітальних слів дві пари молодят, які також завітали на дійство, перерізали червону стрічку, у чому їм допомогли й міський голова та представниця інвестора.

Молодята долучилися й до вже традиції вішати на міст замки кохання, ключі від яких вручили Миколі Романюку, який викинув їх у річку. «Щоб ніхто не знайшов», – пояснив мер Луцька.

Окрім того, для присутніх, яких було чимало, влаштували й святкову програму.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
міська влада завжди за наші гроші охоче допомагає підприємцям вести бізнес
Відповісти
не за твої а за гроші інвестора, читай уважно ТЮтя
Відповісти
А вже людей нагнали! Чим більше - тим краще! І ліцеїсти, і дитячий садочок, і НАРЕЧЕНІ ДЕСЬ ВЗЯЛИСЬ (таке відчуття ніби це подія року і вони аж ніяк не могли пропустити (смішно)) А сама ФІШКА вечора це БАРАБАНЩИЦІ самі популярні в Луцьку на всіх святах вони присутні, а суть їхнього виступу? Кожний раз чути одне і те саме. одні і ті самі костюми....шлак одним словом. Ні щоб діток покликати з музичної школи, щоб ті отримали МЕГА емоції від виступу...а то дівок піарять ніби сам ВАКАРЧУК приїхав....вибачте якщо когось образила, але все саме так і виглядає...совок.
Відповісти
Пропустила важливу деталь...;-))) Оце як я фонтанчик на першому фото побачила, то таке враження ніби це постамент під якийсь пам'ятник зробили, але ні, все просто це ФОНТАН)))) Ну дизайн...ну взагалі....
Відповісти
Ну це вже крик души.....
Що за МОЛОДЯТА які одружуються у вівторок?????
А де їхні квіточки на грудях?
А де весільні букети а не ці два ВІНИКА?
А де фата у одної молодої?

ВСЕ ПОКАЗУХА!!!!!! ПОЗОР!!!!!!!!
Відповісти
Любви все возрасты покорны
остынь
Відповісти
Шановний це ти охолонь, і спокійно прочитай що я написала. про вік молодят я ані словом не заїкнулась!
Відповісти
Лара, остынь, найдеш мужика, пойдешже с ним туда фоткатса
успакойся!!!
Відповісти
40 лет назад тут вечером можно было бес штанов остатса а сичас место какое знатное
Відповісти
А молодожони актьори Драмтеатру...
Відповісти
Якісь актори не дуже.....реквізит нормально не підібрали.....ну елементарно як наречена може забути про фату? а квіточки весільні на грудях? А як так букети весільні по 20грн. ще й у двох одинакові....ну...для чого цей ЦИРК влаштовувати????
Відповісти
Внесу деякі попередження до вашого коментарю. Букети були подаровані міським головою за участь у цьому веселому та романтичному місці....
Відповісти
От чого стількі жовчі виливати. Територію довкола Сапалаївки облагорожують. Хіба це погано? Складається враження, що краще нічого не робити, ніж хотбь щось. Ніколи, нікому в цьому житті ще не вгодили. Люди, майте совість, або краще станьте самі і щось зробіть. А то сидете вдома за компом і по клавішах стукаєтке, а в самих, переконаний, сміття в хаті по вуха.
Відповісти
Знаючий. я ні словом не обомовилась що погано зробили територію. Я зауважила на ПОКАЗУХУ з нареченими підставними, з тими барабанщицями....для чого це все робити? Для кого показуха? Можна було все простіше і гарніше зробити...діток з музичної школи покликати, для них це булиб неймовірні враження що вони такі маленьки а вже показують таланти УСІМ. Поясніть для чого МОЛОДА без фати і нормальних букетів???? для чого це все???? зробили красу...згідна...але совкова показуха просто дратує! А щодо себе то я поясню. я працюю і роблю добрі діла...тільки не так як це робить наш МЕР совковими концертами показушними.
Відповісти
мда...кинути ключик від замочка в Сапаліївку....рамантічна очінь!не бояться молодята, що життя буде таке ж чисте, як сама річечка? дизайн фонтанчика для питної води - шедевр мармурового мистецтва! напевне, плити з меморіалу залишились, от і зліпили докупи!
Відповісти
Миколі сапожніку нормальна реклама.
Відповісти
Оце Сорока, оце молодець, скільки в нього енергії і позитиву!!!Захоплююсь ним. Йому би в його віці відпочивати собі спокійно на пенсії, а він не знаючи спокою бере в роботу нові проекти і успішно доводить їх до кінця! А в якій він формі! Думаю щебагатьом молодим фору дасть.
Відповісти
Та тут жодного коментаря від тих, хто там був? Тільки бла-бла-бля....
Відповісти
"Молодая была уже не молода. Ей было не меньше тридцати пяти лет. Природа одарила ее щедро. Тут было все: арбузные груди, нос — обухом, расписные щеки и мощный затылок."(с)
Відповісти
Эх какая женщина! Какая женщина!!
Меню такую...
Відповісти
все гарно!! благоустрій міста - чисто - гарно! молодці!
Відповісти
Щось ці барабанщиці реально захарили вже .А до чого тут ця дітвора і костюмах курчат чи каченят чи хто вони там такі? Тра було запросити ростову ляльку Сердечко( не пам"ятаю в кого саме вона з святкових організацій), було б тематично принаймні, хай би там ходило собі ,людей веселило, а то чорті шо, товаріщі!
Людей реально понабігіло, мама-дорогая- свято на все село.
Відповісти
Людей вигнали з пар туди. КТБП, Педагогічний коледж тощо-всі там були. Ось так...
Відповісти
місце окультурили, молодці...
але мабуть на відкриття пішло більше грошей ніж на сам місток.

Відповісти
Народ! Коли вже ви будете чимось задоволені?! Щоб не робилося в місті - для вас же - все не так! І "грошей потратили на відкриття", і "концерт не такий", і "молода-не молода"! Зробіть хоть самі щось біля своїх будинків - ДЛЯ СЕБЕ, ЛЮБИМИХ! Не давіться слиною від заздрощів до тих, хто може для міста зробити добру справу!
Відповісти
З яких пір у нас відкриття альтанки супроводжується масовим парадом і рекламою?
Відповісти
студентів з коледжу поприводили, показуху робили ніби багато людей прийшло
Відповісти
Вічно знайдуться такі, кому щось не до вподоби! Всякі там лорени-шморени, сміхунки, студенти та інша нечість - позатикайтесь вже!! Що не так то? Зробили з забичиного сквера гарне місце для прогулянок! Яка ріниця хто там виступав?
Все супер! Таких би спонсорів у місто побільше, щоб ті бидлосквери до ладу довести!
Відповісти
Однозначно братан
Відповісти
А крана того скоро скрутять на жаль. Вода має під ноги стікати на бруківку?
Відповісти
пиар ход! шоб народу быльше тусувалося в тому сітіПарку і баруху ту відвідували.ЗАМаНУХА !!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку поряд з «Сіті-парком» відкрили Міст закоханих. ФОТО
24 вересень, 2013, 15:17
Фото нічного Луцька
24 вересень, 2013, 14:59