Волинь хочуть позбавити «сорому»

Волинь хочуть позбавити «сорому»
Влада Локачинського району за підтримки спонсорів та обласних чиновників роблять все можливе, щоб налагодити якісну роботу райлікарні.

Цей медзкалад називають об'єктом сорому не лише районного, а обласного масштабу, - пише Волинська газета.

"Коли я очолив райдержадміністрацію, то серед перших об’єктів, за котрі взявся, була якраз лікарня. Невдоволених було – ого-го! Не раз делегації бунтарів приходили!", - розповів голова райдержадміністрації Володимир Мазурок.

"Адже підняв питання, чому кваліфікованих спеціалістів у закладі – на пальцях однієї руки перелічити?! Чому тримаємо величезний штат працівників, у котрих люди не хочуть лікуватися? Було таке, що не мав куди очей від сорому діти, як головний лікар обласної лікарні Іван Сидор говорив мені: "Половина(!) лабораторних аналізів із Локачинської ЦРЛ не підтверджується". Ми скотилися – далі нікуди!", - продовжив чиновник.

Зрештою, за останні роки реалізували енергозберігаючий проект із заміни вікон і дверей у головному корпусі, перекрили і відремонтували інфекційне відділення, неврологічне відділення.

"Відремонтовано під’їзд до гаражів лікарні. Працюємо над капітальним ремонтом приміщень пральні та їдальні. На черзі – капітальний ремонт даху центрального корпусу. Залучено з різних джерел більше півмільйона коштів на придбання різного медичного обладнання. І тут першочерговим є придбання сучасного рентгенологічного апарата", - повідав Мазурок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь хочуть позбавити «сорому»
25 вересень, 2013, 09:58