У Луцькраді засумнівались в об’єктивності телеканалу «Аверс»

У Луцькраді засумнівались в об’єктивності телеканалу «Аверс»
У Луцькій міській раді депутати і міський голова сумніваються в тому, що «Аверс» висвітлює деякі питання з життя міста об’єктивно.

Про це йшлося 25 вересня під час сесії Луцької міської ради.

Депутат міської ради Роман Романюк озвучив запит до міського голови Миколи Романюка. Він заявив, що 24 вересня переглядав вечірній сюжет на телеканалі «Аверс», де йшлося про три питання. У сюжеті озвучили інформацію, що луцькі школярі не отримують повноцінного харчування, бо з бюджету виділяють найменше грошей на харчування.

Також, за словами депутата, ішлося, що кошти на розчищення річки Сапалаївка пішли лише на розчищення ділянки біля «Сіті-парку». Крім того, зазначали, що відбувається приватизація ДКП «Луцьктепло».

Микола Романюк відповів, що в Луцьку на харчування дітей витрачають 6 гривень в день. Така ж ситуація, за його словами, в більшості областей.

Також він додав: це - не найменший показник в Україні, бо в Тернополі витрачають 4,5 гривні, а в Івано-Франківську – 5. Проте діти отримують всі повноцінні вітаміни та поживні речовини, - наголосив мер.

Крім того, Романюк заявив, що розчищення Сапалаївки тривало на ділянці протяжністю 4 кілометри.

«Те, що тільки біля «Сіті-парку», ця інформація не відповідає дійсності. Мені незручно за місцевий телеканал», - мовив мер.

Роман Романюк і сам зазначив, що бачив, де іде розчищення Сапалаївки і інформація з сюжету телеканалу хибна, тому депутат попросив журналістів об’єктивно висвітлювати інформацію.

Водночас міський голова пояснив, що «Луцьктепло» не приватизовують, а лише деякі труби передають на обслуговування місцевим жекам. Останнім так буде зручніше обслуговувати холодні та гарячі труби, які в підвалах будинків розташовані поруч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей "аверс" треба спалити, вони всіх брудом поливають та брешуть...
Відповісти
Гав-гав
Відповісти
Ха! Ну і довго ж їм прийшлося у цьому переконуватись?:) Це давно всім відомо, що то за шарашкіна(Величкова) контора!:)))
Відповісти
Необ"єктивно - це коли публікації не до душі міському голові та депутатам?
Відповісти
Необ"єктивно - це коли інформація подається так, як її хочеться бачити величку
Відповісти
а що таке "Аверс"?
Відповісти
Дякуємо, що продовжуєте стежити за новинами "На часі" :)
Відповісти
Романюку мало би бути соромно за свою роботу!!А то лише тим і займається, що дивиться Аверс та потім виправдовується!
Відповісти
Як вони посміли, ці "необ'єктивні" журналісти писати те, що не сподобається Романюку чи депутатам?? Критикувати роботу влади??Та де таке бачено?То ж на те вони й журналісти, щоб нахваляти нашого любого мера і пишатись ним!!!
Відповісти
Із того моменту, коли ви починаєте писати те, що подобається всім, ви перестаєте бути журналістом.(Франк Міллер-молодший)
Відповісти
Луцький мер Микола Романюк всю ніч готувався, щоб відповісти на депутатське запитання!!!
Відповісти
Аверсята! Ви б краще б цікаві новини шукали, а не сиділи в інтернеті і відповіді строчили! Вас малюків Величко підібрав, підкормив 300 гривнями і ви думаете, що супер-пупер журналісти? Помиляєтесь! Ви заказушні папараці!!!
Відповісти
Гав-Гав - це Волиньпост. І як, Юр, совість на місці? Ти не вийшов з Аверса і від Величка? А вашій редакції - Журналістам з огого яким досвідом - не болить те, що коїться останнім часом у нашому спільному місці з легкої подачі і геть безсовісної брехні нашої влади?
Відповісти
"Глядач" - це працівник Аверсу тут строче, яий згадав про проблеми міста і сам забув як продався на виборах Палиці і Ко.!:)))
Відповісти
Аверс продажний канал. Мені жаль журналістів, які там працюють.
Але всьому свій час.
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді засумнівались в об’єктивності телеканалу «Аверс»
25 вересень, 2013, 11:49