У Луцьку визначать найсильніших

У Луцьку визначать найсильніших
Кубок з армрестлінгу серед хлопців та дівчат розіграють у Луцьку.

Захід відбудеться в пивному клубі «Оболонь» 26 вересня, ‒ повідомляють у закладі.

Найміцніші хлопці та дівчата отримають по 3000 гривень від «Кораблика». Захід розпочнеться о 20:00.

Окрім цього, в цей же день у клубі відзначатимуть День Артура Гіннеса ‒ свято, яке святкують у всьому світі в останній четвер вересня.

У п’ятницю, 27 вересня, відвідувачів закладу розважатиме гурт «Село і Люди» з Харкова. Хлопці грають стьоб-кавер-рок. «Село і Люди» виконують кавер-версії рок- і поп-хітів у стилі, який представляє собою унікальну суміш американської рок-культури і слов’янських музичних традицій. Переплітаючи драйв, шоу, потужність рок-музики з танцювальними ритмами, щирістю та невимушеністю народних мотивів, команда притягує до себе кожного, хто попадає до них на концерти!» ‒ йдеться в повідомленні.

І цього тижня стартує новий сезон камеді-шоу «ШТУРВАЛ». Подивитися і посміятися в «Кораблику» можна буде 28 вересня. А 29 вересня у клубі ‒ прем’єра: виступатиме луцький гурт «YEGANOV PROJECT».

«Прем’єра нового проекту легендарного музиканта Віталія Єганова. Добре відомий за гуртом «Джигура», Віталій вирішив реалізувати ще одну команду, яка вже встигла «наплодити» достатньо музики, щоб нею похизуватись цієї неділі у Кораблику», ‒ обіцяють організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.