Волинський нардеп розповів, чим Клімчук відрізняється від Добкіна

Волинський нардеп розповів, чим Клімчук відрізняється від Добкіна
Губернатори із західної України дуже гонорові, – заявляє нардеп з Волині, заступник голови партії ВО «Батьківщина» Ярослав Федорчук.

Про це він розповів у середу, 25 вересня, під час прес-конференції у Луцьку.

Зі слів Ярослава Федорчука, він не спілкується з головою Волинської ОДА Борисом Клімчуком, коли приїздить на Волинь, хоч і знає його давно.

«А що я з ним маю рішати? Якби були питання кардинальні, там, де біда людям загрожує, звичайно, я пішов би і в мене не було б питань, якихось амбіцій», – висловився нардеп.

Мовляв, інколи є проблеми, щодо яких він звертається до губернатора Волині в письмовій формі. «Він мені ніколи не відписує особисто», – додав Федорчук.

«До речі, що характерно: губернатори західних областей дуже гонорові. Оце цікаво. Тож, по всій Україні до мене звертаються. Добкін (голова Харківської ОДА, - ред.) обов’язково підпише все. З Луганська обов’язково підпише все. Західна – ні. Гонорові люди. Дай владу і зразу гонор проявляється. Це цікава така деталь», – поділився спостереженнями заступник голови ВО «Батьківщина».

Окрім того, Федорчук згадав відкриття пам’ятного знаку загиблим внаслідок польсько-німецької антиукраїнської каральної акції у квітні 1943 року у селі Красний Сад Горохівського району. З його слів, він хотів потрапити на відкриття, але воно відбулося за день до призначеної дати.

«Це зроблено було, щоб я не був», – зазначив нардеп.

«Така хитра людина. Я вже інколи казав, що краще б тут був такий представник влади крепкий, щоб у всіх на нього була відповідна реакція. А цей лагідний, а робить, тим не менше, всі ті справи, які йому говорить Янукович. Це очевидно. А так як він забужанин, то має певну соціальну опору», – у контексті цього зауважив Ярослав Федорчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але зробив більше ніж Бондар та Француз
Відповісти
А от цього Ярослава Федорчука то точно ніхто в писок не знає!:) То по його словах інфа - то до чого тут фото Клімчука повісили? "Журналісти" ВП - ви вже дістали, за один сьогодняшній день, своїм тупізмом до своєї інформації!!!
Відповісти
Хитра людина Федорчук не подає декларації про майно,
хоча зобовязаний, бо нардеп.
Нехай Федорчук розкаже ВОЛИНЯНАМ як "відхопив земельку" в Києві, як побудував майже на 1000 кв.м. маєток? До "роботи" в Юлі Тимошенко жив у звичайній Київській квартирі на вул.Л.Українки і був рядовим партійним функціонером.
Звідки зявилися мільйони грошей?
Як і за які заслуги "влаштував" свого сина Володимира Петровича заступником міністра? Чому звільнив його, як Юля "пішла"?
Як і що пропагував в ідеології комунізму, а потім зрадив компартію і пішов до Павла Лазаренка і т.д.

Ну, то хто ж ХИТРИЙ?
Відповісти
Підтримую, що хитрий.
1.Тому що хотів потрапити бувший 1-й СЕКРЕТАР ІВ.ФРАНКІВСЬКОГО міському партії Федорчук, який вирішив спекулювати на темі ОУН-УПА видаючи книги з цієї тематики.
2.А навіщо йому старому діду (під 80 років) стільки грошей?
Хоче забрати їх з собою?
Відповісти
Нічого собі жаргон в "земляка" РІШАТИ: "Що я з ним маю рішати". Він же "РІШАЛА"!
Відповісти
про Клімчука, що він забужанин - чую вперше. Ото вже навигадують ті нардепи! А тепер хай Клімчук пояснює, де сховав польську спадщину і чи, раптом, нема у нього подвійного громадянства? Ковельчани, де ж ваша земляцька солідарність?
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп розповів, чим Клімчук відрізняється від Добкіна
25 вересень, 2013, 17:32