«Зоря» ‒ «Волинь»: напередодні

«Зоря» ‒ «Волинь»: напередодні
У Луганську луцька «Волинь» має можливість обіграти традиційного суперника в боротьбі за місця в середині турнірної таблиці - «Зорю».

Нині луганчани переважають лучан тільки завдяки кращій різниці забитих-пропущених, - кажуть в прес-службі клубу.

У таких матчах зазвичай борються не за три, а за шість очок.

Окрім того, для «Зорі» цей матч – спроба захистити свого тренера Юрія Вернидуба, адже після трьох поспіль поразок в чемпіонаті та нещодавнього фіаско в кубку України хмари над ним згустилися. А «волинянам» слід пам’ятати про свій нелегкий календар, адже «хрестоносцям» після «Зорі» їхати на третій поспіль виїзний матч до Одеси.

Статистика матчів між суперниками у Прем`єр-лізі свідчить про безкомпромісність їхніх стосунків. Із шістнадцяти матчів «Волинь» виграла шість матчів, «Зоря» - сім. Тільки тричі суперники зіграли унічию, причому двічі торік. В Луцьку у травні (сезон 2011-2012) та серпні фіксувалися бойові нічиї 2:2.

Принагідно слід згадати виїзні матчі «Волині» у 2011 році. Спочатку був березневий болотяний футбол у Луганську (0:3), а згодом сатисфакція лучан в Алчевську (луганський «Авангард» тоді вже закрили на реконструкцію) – 2:0. Востаннє суперники зустрічалися саме в Луганську у квітні цього року і «Волинь» безапеляційно поступилася 1:3.

У суботньому поєдинку Віталію Кварцяному доведеться вирішувати питання голкіпера, адже після травм Кичака і Літовченка розраховувати він наразі може тільки на Неділька із не до кінця здоровим Шеліховим. А ще тривожить позиція нападника, адже Шумахер дискваліфікований за вилучення у грі проти «Іллічівця».

Необхідно шукати резерви й у центрі поля, бо й Ігор Скоба відбуває покарання за чотири картки. Якщо зайшлося про попередження та вилучення, то в суботу на «Авангарді» зійдуть на герць дві найнедисциплінованіші команди ліги за версію українських арбітрів – наразі саме «Волинь» із «Зорею» заробили найбільше жовтих та червоних карток у сезоні. Буде гаряче…

«Люди в чорному» на матчі – це броварський арбітр Дмитро Кутаков, якому допомагатимуть Максим Чос (Київ) та Наталя Рачинська (Київ). Додаткові асистенти - Олександр Білокур (Донецька область) і Ярослав Козик (Мукачеве).

Молодіжні команди зіграють свій матч у п’ятницю, 27 вересня. Початок гри – 15:00.

Матч розпочнеться в суботу 28 вересня о 16:00. Транслює канал «Футбол».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ставлю 100 ..., що програють. Як завжди.
Відповісти
Останні новини
Ірина Фаріон у Луцьку. ВІДЕО
27 вересень, 2013, 08:44
«Зоря» ‒ «Волинь»: напередодні
27 вересень, 2013, 08:22