Нардеп Вітів: регіонали хочуть створити в Раді групу клонів

Нардеп Вітів: регіонали хочуть створити в Раді групу клонів
Партія регіонів хоче створити у Верховній Раді групу клонів з позафракційних депутатів, - каже народний депутат України від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"Коли позафракційні депутати, в тому числі з Волині, заявляють, що мають намір створити фракцію у парламенті в інтересах громади, а самі справно і віддано голосують разом з Партією регіонів, то в мене виникають великі сумніви у щирості цих нардепів", - цитує його партійна прес-служба.

"Адже вони ще з початку роботи Верховної Ради нового скликання поводять себе як клони режиму Януковича. За таких умов фракція "незалежних" стане фракцією залежних від Партії регіонів, її клоном", - додав Анатолій Вітів.

На думку нардепа, кожна фракція має бути дисциплінізованою.

"Усі так звані "незалежні самовисуванці" були 4 квітня 2013 року на Банковій, де освятили путч, влаштований регіоналами. Це і є основним критерієм їхньої "незалежності". Тому фракція ВО "Свобода" принципово ніколи не голосує за закони, які приймалися на Банковій", - зауважив він.

Свободівець звернув увагу на тотожність результатів голосування позафракційних депутатів та ПР.

"Позафракційні народні депутати-«незалежники» у численних проплачених статтях можуть багато розповідати, як вони дбають за народ. Але судити їх треба по їхнім ділам, а не словам. Бо коли у парламенті доходить справа до голосування, то над цими "незалежними" депутатами стоять "смотрящі" від Партії регіонів. І результати голосування "незалежних" майже завжди збігаються з Партією регіонів", - резюмував Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Ваша партія не звідти хіба ((( ? http://tsn.ua/politika/tyagnibok-buduye-rozkishniy-mayetok-u-zapovidniku-309356.html
Відповісти
вони все під себе хапають а прокуратура та сбу їх кришує..весь ліс і тут вирубали..мішають крепкім гоподарникам працювати,все на кіпр..а неедавно ще в клімчуків хотіли рейдерським захватом експопо модерн забрати..вишкі закупили в дрогобич..Азарова доять..
Відповісти
така сама, з тими ж прибамбасами...
Відповісти
А ти зарплату де отримуєш не від мене?
Відповісти
Як показала Опора -свобода не далеко відбігла, теж голосування в унісон. Як на мене, то насамперед за варті законопроекти і не важливо з ким в унісон. А щодо щирості, то перший сумнів до тебе - що ж про Палицю мовчиш? Стрра-ашно?
Відповісти
Так-так бо одна трупа клоуна в раді вже є - з голосною назвою свобода
Відповісти
Припини бухати - перестане ввижатися
Відповісти
Козли ви свободівці! Не зупинюсь повторювати як шкодую про відданий за вас на виборах голос, починайте працювати хватить гаркатись між собою як зграя псів! Ви забули чого по попхалися в парламент, виборці чекають не цього
Відповісти
обєдінятись .в запой або в забой.тільки савєтскі вищі начальники знають як построїти якусь там європу..червону..нах..мозгі є указатєль на путь в 30-40 років.щасливої дороги червоні полішуки.відвідаєте росію.тамбов жде вас.
Відповісти
А де ви були коли президент приїздив на Волинь? Часом не взяли відкупні,від тих-самих регіонів???
Відповісти
ти робиш правильно
Відповісти
Мабуть крутенька сума була, якщо не лише втримала горе-героїв-свободівців дома, а й міцно заштопала іх невгомонні горлянки
Відповісти
Останні новини
Нардеп Вітів: регіонали хочуть створити в Раді групу клонів
28 вересень, 2013, 08:00