Волинські волейболістки здобули перемогу в Суперлізі. ФОТО

Волинські волейболістки здобули перемогу в Суперлізі. ФОТО
Друга гра XXIII Чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд Суперліги волинської «Континіум-Волинь-Університет» проти рівненської «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» закінчилася перемогою наших землячок.

Сьогоднішня гра повторила долю вчорашньої зустрічі: в першій партії впевнену перемогу здобули рівненські спортсменки. Відігравши у «Регіни-МЕГУ-ОШВСМ» другу партію, лучанки поступились у третій. У четвертій зрівняли рахунок по ‒ 2:2, ‒ пишуть Волинські новини.

Надзвичайно напруженою виявилась саме п’ята партія, адже від її результату залежав кінцевий підсумок сьогоднішньої зустрічі. Рівненські волейболістки швидко повели в рахунку, і здавалося, що шести очкову перевагу здолати вже неможливо. Та «Континіум-Волинь-Університет», під скандування трибун «Волинянки, вперед!», зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й здобути перевагу – 15:13, та 3:2 кінцевий рахунок по партіях.

Незважаючи на те, що підопічні Богуслава Галицького знову стали переможцями, наставник команди сказав, що вчорашня їхня гра була кращою: «Грали на краях сітки, а центр не був включений. Тому нам було важко. Та і брак досвіду дається в знаки».

Хоча, до уваги варто взяти і професійний рівень команд.

«Рівне вже грає таким складом близько п’яти років, а наші дівчата вперше на такому рівні й виграють. У нас в команді є дівчина 1998 року, яка грає на рівні набагато досвідченішого та старшого противника, то це вже про щось говорить», ‒ розповів тренер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодчинки )))
Відповісти
Будут 6-7
Відповісти
Та ні, думаю, побитися за 5 досить реально. Аби колектив зігрався - а то і літо (на зборах) кого лишень не було - в такому складі лише перша гра, в декого певно мандраж - ой-ой. Але і так можемо. Вони молодці.!
Відповісти
Останні новини
Волинські волейболістки здобули перемогу в Суперлізі. ФОТО
28 вересень, 2013, 17:21
Осіння Сапалаївка. ФОТО
28 вересень, 2013, 16:34