«Зоря» ‒ «Волинь» 2:0. ВІДЕО

«Зоря» ‒ «Волинь» 2:0. ВІДЕО
Луцька «Волинь» поступилася луганській «Зорі» з рахунком 2:0.

Поєдинок 11 туру Прем'єр-ліги 2013/2014 відбувся 28 вересня у Луганську, - повідомили у клубній прес-службі.

В звітній грі у воротах «Волині», зважаючи на відсутність травмованих Кичака і Літовченка з'явився Віталій Неділько, в захисті не виявилося Сергія Сімініна, який отримав ушкодження. В центрі півзахисту замість дискваліфікованого Скоби зіграв Ерік Матуку, а в нападі діяв Дмитро Козьбан – він замінив також дискваліфікованого Шумахера.

Дебют матчу виграли гості. Волиняни і вдарили першими у ствір (це зробив Ерік Бікфалві), і більше контролювали м’яч, ще двічі пробивши по володіннях Постранського. Тільки ближче до середини першого тайму «Зоря» себе опанувала, але в цей момент результат всього матчу міг вирішувати Козьбан.

Активний Міхаель Бабатунде на правому фланзі розхитав Данило, після чого м'яко навісив у штрафну. Козьбан звільнився від опіки захисників, але з шести метрів головою пробив вище воріт.

Наприкінці тайму Шунич жорстко зіграв проти Бікфалві і на другий тайм Ерік вже не вийшов.

Наприкінці тайму лучани створили ще один момент – Рамон навісив зі штрафного й атаку завершував «бісеклетою» Матуку, але м’яч пролетів повз верхній кут воріт. Господарі відповіли небезпечним ударом Ліпартіі.

Шкода, що на другий тайм ліпше налаштувалися господарі. Щоправда, проблеми собі створили самі «волиняни». Це Матуку, перериваючи рейд Болі, ледь не закинув м’яча за комір Недільку.

За рівної гри забили господарі. Хомченовському дозволили вдарити із лінії штрафного, Неділько відбив на ногу Болі і той з метра не промахнувся.



Лучани великими силами пішли відігруватися і, як часто це буває, наразилися на контратаку, під час якої дубль оформив Болі – 2:0.



Найкращий шанс сквитати гол мав Богдан Шершун, але його удар після кутового відбив Постранський. З-поміж подій наприкінці матчу відмітимо також сейв Неділька після виходу Хомченовського і попередження для Шикова – Ванче пропустить матч в Одесі.

«Волинь» не виграє в гостях уже 12 матчів поспіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Зоря» ‒ «Волинь»
Ерік Матуку, Ерік Бікфалві, Рамон , Міхаель Бабатунде...
УкраЇно вперде...
Відповісти
А толку що україна вперде. Якщо наш аклаш Недылько як завжди плужить і то постійно і завжди він свої голи пропускає. шкода що Старцева незалишили. шкода.
Відповісти
Неділя то плуг ще той :(
Відповісти