«Берегиня» фінішувала українським весіллям. ФОТО

«Берегиня» фінішувала українським весіллям. ФОТО
Сьомий фестиваль українського фольклору «Берегиня» закінчився у Луцьку виставою «Українське весілля», яку показали учасники на сцені облмуздрамтеатру.

Зал був заповнений глядачами. Не звачаючи на те, що вистава тривала близько двох години, і почалась із запізнення у півгодини – до кінця зал був заповнений майже повністю.

В церемонії закриття фестивалю взяли участь голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук та Міністр культури України Леонід Новохатько.

Борис Клімчук запевнив, що він особисто подзвонить Президенту України і розповість про успішне проведення фестивалю. Адже, мовляв, організувати й провести «Берегиню» – одне з поручень Януковича.






















































Фото Олега ГОРДІЮКА (ВолиньPost)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Берегиня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні фотки!
Відповісти
RAW є RAW =)
Відповісти
Та кому потрібен цей придуркуватий фестиваль? Для кого він? Для українців? Та шоб ви згнили поскоріше, тупоголові фольклорні Українці. Краще підіть мітинг зробіть, чи що. ТО ви по фестивалях їхдите. А потім 100 % бухали всі разом і оргію робили.
Відповісти
Дмитро, вибачте, будь-ласка, але ви - дурень.
Відповісти
Вибачаю....
Відповісти
Чмо тупоголове -це Ти. Хочеш мітинг -іди і роби, почни з себе, а то певно тільки те і вмієш, що свою культуру лайном обливати. Або ні є ідея покраще - п...дуй н....й з нашої рідної України.
Відповісти
Чуєш ти, "Рідна Україна". А що ти зробив для своєї Рідної України?
Відповісти
для таких тупнiв як ти
Відповісти
Ха-ха. Дімка сарказмом затролив. А в нас як зажди тільки хтось образить Україну в неті, то всі порвати готові. А як реально то "монголи - монголи, татари - татари" чи якось так (з Шевченка).
Відповісти
Хоч одна нормальна, ДУМАЮЧА людина найшлася.
Відповісти