У Луцьку «вибухнула» котельня. ФОТО

У Луцьку «вибухнула» котельня. ФОТО
У Луцьку внаслідок «вибуху» на котельні на вулиці Загородній загинуло 2 осіб: такий сценарій розіграли під час навчань волинські рятувальники 1 жовтня.

На виклик на вулицю Загородню прибули підрозділи аварійно-рятувальної частини, частини спеціальної пожежної техніки, бригади швидкої медичної допомоги, аварійні бригади «Волиньгазу», «Луцьктепла», «Волиньобленерго», оперативно-слідча група міліції.

Як звітували МНСники, о 12:30 до рятувальників надійшло повідомлення про вибух на котельні. Внаслідок буревію на приміщення впало дерево, яке проламало стіну та покрівлю. Через це відбулася розгерметизація газопроводу. Відбувся вибух газу, виникла пожежа, у якій загинуло 2 осіб.

Рятувальники здійснили умовне гасіння пожежі, з приміщення котельні винесли тіла 2 осіб, ще 2 працівників евакуювали з даху будівлі.

У дворі котельні рятувальники відпрацьовували порятунок людини з-під завалів. На місце надзвичайної ситуації прибув кран, який піднімав плити, з-під яких визволяли постраждалого.

Після ліквідації наслідків аварії відбулося виїзне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у польовому штабі, який розгорнули на стадіоні школи №22.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Загинуло" теж треба брати в лапки, нешановні грамотії!
Відповісти
точно... налякали
Відповісти
Ви би ще написали, "Розпочалась третя світова війна!". В заголовках думайте, що пишете.
Відповісти
там нема кому думати.
Відповісти
вже не перший раз такі тупі помилки в заголовках
Відповісти
Дурні змагання.
Відповісти