4 головних тренди жіночого одягу 2022-2023*

4 головних тренди жіночого одягу 2022-2023*
Напередодні нового модного сезону кожна жінка прагне більше дізнатися про сучасні тренди та модні тенденції, щоб виглядати актуально та привабливо. В інтернет-магазині Invogue.ua можна придбати стильний жіночий одяг виробництва таких відомих брендів, як Max Mara, Golden Goose, Kenzo, Marella, Sportmax та інших. Вибрати оптимальний варіант можна за допомогою консультації онлайн-стиліста Invogue, а швидка доставка дозволить вам якнайскоріше тішитися модними речами.

Наймодніші куртки бомбери


Саме бомбери вдягнуть модниці цієї осені, адже це дуже гарна річ на щодень, таку куртку можна носити від тренування зранку і до якогось вечірнього заходу. Цей елемент належав спочатку до гардеробу пілотів, але дизайнери надихнулись його новим читанням. Так, різноманіттям моделей з блискучими каменями змогли похизуватися на показах LaQuan Smith, Elie Saab та Prada, а вінтажними варіантами – Raf Simons, Isabel Marant та Sacai.

В’язані речі – модний тренд


Восени дизайнери пропонують вибрати для себе саме трикотаж. Звісно, можна не брати приклад з Yohji Yamamoto, на показі цього модного дому моделі були майже непомітними під декількома шарами аранського трикотажу. Натомість можна вибрати для себе светри, що зав’язані на талії, як у Louis Vuitton або поєднати товсті светри зі спідницею з тюлі, як пропонує Molly Goddard.

У гардеробі кожної модниці повинно знайтись місце для:

- трикотажних суконь;
- кардиганів;
- светрів з оригінальними текстурами.

Всі ці в’язані речі допоможуть скласти найбільш яскраві аутфіти 2022-2023 року.

Повернення бодікону


Стиль одягу, що має назву бодікон, характеризується тим, що сукні дуже щільно прилягають до тіла. Цієї осені ми побачимо велику кількість обтислих силуетів, прозорих тканин та сміливих вирізів. Так, на показах Bottega Veneta та Nensi Dojaka можна було помилуватися майже прозорими сукнями з лелітками, дім Saint Laurent запропонував спокусливий варіант з чорним мереживом, а Missoni – трикотажний комплект, який можна вдягати кожного дня.

Штучне хутро – ключовий тренд


Трендові вироби зі штучного хутра характеризуються максимально натуральним зовнішнім виглядом та наближеністю до гламуру. Можна вибрати для себе ефектне пальто або шубу (треба надати перевагу об’ємній моделі), модними також будуть аксесуари з хутра. Щодо модних дизайнерів, то вироби треба шукати у колекціях Tom Ford, Michael Kors, Balenciaga.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.