Відомі люди Луцька порадили, як поводитися з бездомними тваринами. ВІДЕО

Відомі люди Луцька порадили, як поводитися з бездомними тваринами. ВІДЕО
Знані люди, які пов'язують своє життя з Луцьком, закликали частіше допомагати бездомним тваринам.

Відеоролик «Піклуйтесь не лише про себе» з розповідями відомих у Луцьку людей про тварин приурочили до Міжнародного дня захисту тварин, який відзначають 4 жовтня, - пише у соцмережі ВКонтакті Каріна Сопронюк.

За словами дівчини, відео є певним заохоченням для тих, кому небайдужі тварини, аби люди не забували про «вуличних» собак і котів.

«Навіть якщо не можете забрати до себе чи нагодувати, приділіть їм елементарну ласку, почухайте за вушком! Від цього їхній день стане не таким одиноким, не таким холодним. Ми єдині можемо про них піклуватись, єдині можемо допомагати їм жити, а не виживати. Давайте будемо добрими не лише до своїх дітей та близьких, а й до тих, для кого ми є всім!», - закликає активістка.

Долучилися до проекту вокаліст гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук, заступник директора радіостанції «СіД-FM», теле- і радіоведуча Вікторія Жуковська, фотограф Юрій Косюк, діджей Max Freeman та актор театру Дмитро Мельничук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ніхто не порадив, що треба робити, коли тичня на Варшавці весною нападає на людей?
Відповісти
Цікавий репортаж. Гарно знято, змонтовано і приємний музичний супровід. Хоча, з мікрофоном в інтерв'ю Тіми щось не так. Щодо проблеми, то вона актуальна. На жаль, люди викидають не тільки тварин але й власних дітей, тому ніяка влада тут не допоможе.
Відповісти
в тіми його (мікрофона) просто не було, і знято на компакт-фотоапарат
Відповісти
Що робити? Ловити і відправляти голодаючим людям в африці!
Відповісти
Собака з вулиці, якщо вона справжня дворняга у другому-третьому поколінні, навряд чи зрівняється з собакою продистою хоч на кілька відсотків. Річ не у любові до хазяїна чи вірності, а у почутті власної гідності, яке найчастіше втрачається під впливом смітникового способу життя. Навіть якщо взяти щенятко, його дуже важко відівчити "підгинати хвостик" та боятись.
Відповісти
А чому, хтось дасть відповідь, собака підгинає хвостик? Кого вона боїться? Хто настільки скалічив її життя, що навіть, як Ви кажете, в другому-третьому поколінні вона залякана?
От-от, самі били-калічили-лякали, а тепер брати не хочемо, бо бачиш-но гідності не хватає. Читати ваш коментар як мінімум неприємно....
Відповісти
Все це лукавство і просто слова. Хоч і гарні слова.
Відповісти
Для когось це слова, а для когось це реальне життя в режимі он-лайн щодня.... Шкода, що ні ви, ні ваше оточення не знаєте, що таке милосердя до безпритульної тварини, що не розумієте, як холодно, голодно, страшно їм самим на вулиці без засобів для існування. Звичайно, всім не допоможеш. Але як сказав Макс, що допоки на вулицях і в притулках є тварини - немає ніякого сенсу купувати.
Відповісти
о, господи!
Відповісти
Останні новини
Відомі люди Луцька порадили, як поводитися з бездомними тваринами. ВІДЕО
05 жовтень, 2013, 11:22