На луцькій вулиці встановили нові ліхтарі, але «забули» увімкнути світло

На луцькій вулиці встановили нові ліхтарі, але «забули» увімкнути світло
На обладнаній новими ліхтарями «без світла» вулиці Сагайдачного у Луцьку після «новації» почалися крадіжки.

Щедрий подарунок напередодні Дня Незалежності влада Луцька зробила лучанам, що мешкають по вулиці Сагайдачного, 5. Вздовж цієї вулиці нарешті замінили стовпи з ліхтарями. Мешканці думали, що невдовзі увімкнуть і світло. Однак, з «новацією» прийшла суцільна темінь, – повідомляє ТРК «Аверс».

Мешканка будинку на Сагайдачного Тетяна Сивоха розповіла: «Там були старі стовпи, але вони хоча б світили, а після їх заміни в нас пропало світло і в дворі і по вулиці. Дійти до церкви, або садочка неможливо, бо там яма на ямі, а тепер ще й темно».

Та це не єдиний сюрприз, який дістався мешканцям від нових ліхтарів. «В нас квартиру обікрали в цей період тому, що з тої сторони було темно», – розповіла Тетяна Сивоха.

Мовляв, на неодноразові звернення на гарячу лінію ніякої реакції нема. «Відповіді ніякої немає, і це дзвонила не тільки я одна, це було в день 40 звернень і ніякого результату ми до сьогодні не отримали. А з кожним днем все темніше і темніше», - поскаржилася жінка.

Нещодавно ще й вкрали кабель.

Мешканець будинку Сагайдачного, 5 Володимир з цього приводу зазначив: «Я бачив машину, а точніше тракторець, а цей транспорт закріплений за нашим сьомим ЖЕКом. І я бачив як стояв оцей тракторець, люди згортали оцей дріт і куда він далі поїхав ніхто не знає, бо ніхто цього не скаже і не признається, а тому є підозра, що це іменно працівники сьомого ЖЕКу… Я думаю, що це робота їхніх рук».

У «Луцьксвітлі» мешканців Сагайдачного, 5 постійно годують обіцянками та все бідкаються, що нема грошей.

Тетяна Сивоха зауважила: «Зараз бійся вийти з хати, бо темно так, і ніякої рекції ні від міського голови, ні від «Луцьксвітла» нема, бо вони сказали, що вкрали 100 метрів кабелю».

У «Луцьксвітлі» ситуацію не коментують, бо директор Олександр Ковпак нині у відпустці. Замість нього – головний інженер, щоправда і він розповідати будь-яку інформацію категорично відмовився, без шефа – «ні пари з вуст».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То всьо куйня - головне, що незалежнi....:)
Відповісти
Останні новини
Кличко переміг Повєткіна
05 жовтень, 2013, 23:51
На луцькій вулиці встановили нові ліхтарі, але «забули» увімкнути світло
05 жовтень, 2013, 17:26