«Чорноморець» – «Волинь»: молодіжка лучан перемогла одеську

«Чорноморець» – «Волинь»: молодіжка лучан перемогла одеську
Молодіжна команда «Волині» обіграла молодіжку одеського «Чорноморця» з рахунком 2:3.

Молоді «хрестоносці» буквально «з коліс», а точніше «з крил» почала свій матч, - повідомили у клубній прес-службі.

Команда з`явилася у Совіньоні за півгодини до початку гри й, можливо, ця обставина пояснює певну інертність гостей на початку першого тайму.

Господарі першими відзначилися після потужного удару Слінкіна. М’яч відскочив від поперечини, головний арбітр матчу взяття воріт відразу не зафіксував, але йому про це нагадав асистент на лінії – 1:0. «Волинь» швидко відігралася. Щедрого Коломієць вивів на побачення із Мартищуком і Артем котнув м’яча поміж ніг кіпера – 1:1.


Перша частина другого тайму виявилася урожайною на голи. Спочатку Нємчанінов з 16 метрів лівою увігнав м’яча в кут воріт – 1:2. Через три хвилини рефері (і знову за сигналом асистента) призначає пенальті у ворота «Волині», угледівши гру рукою в Малика. Євген в цей момент перебував неподалік лінії штрафного… Смірнов переграв нашого Сашу Воробея з пенальті – 2:2. Щойно гості розвели з центру, як Максимук помчав правим флангом в атаку, сильно прострілив і вже цього разу м’яч влучив в руку захисника господарів. Хомченко з «точки» був невблаганним – 2:3.

До кінця гри «волиняни» ще мали два хороших шанси збільшити рахунок. Щедрий не реалізував ще один вихід віч-на-віч, а Хомченко після сильних індивідуальних дій в штрафній кілька разів згаяв свої моменти.

Утім, дубль везе додому з виїзду перемогу, яка суто психологічно має надати наснаги «молодіжці».

Старший тренер команди Олег Федюков в коментарі прес-службі наголосив саме на психологічній впевненості команди після цієї перемоги.

«Ми дуже переживаємо за те, що в силу багатьох обставин опинилися на останньому рядку в турнірній таблиці. Тим більше, що склад нашої команди у більшості матчів дуже і дуже потужний. Ця обставина інколи надто тисне на гравців, тому сьогоднішня перемога додасть впевненості команді. Ми зіграли практично без розминки сьогодні, тому не все виходило у першому таймі. Але в загальному у матчі перевагою володіли більше «волиняни», тому закономірно виграли. Навіть за умови певних симпатій до господарів з боку арбітрів на лінії… Відмічу сьогодні старанність гравців, яких делегували в дубль з основної команди, а також гру через «не можу» футболістів, які в середу відіграли важливий матч у команді U-19, а сьогодні билися на полі усі 90 хвилин за «молодіжку», - сказав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Чорноморець» – «Волинь»: молодіжка лучан перемогла одеську
06 жовтень, 2013, 08:00
Відео бою Кличко-Повєткін
06 жовтень, 2013, 07:42