«Волинь» переграла казахів двома складами

У черговому товариському матчі під час третього навчально-тренувального збору підопічні Анатолія Дем’яненка зустрічалися із казахським «Кайратом» (Алмати).

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Волиняни зійшлися у двобої з командою, яка колись репрезентувала казахський футбол у чемпіонатах СРСР. А торік вона посіла 9-те місце у тамтешній Прем'єр-лізі.

Взимку у «Кайраті» відбулися кадрові зміни. Контракти з клубом уклало одразу 18 нових футболістів, призначено нового спортивного директора. Як і «Волинь», алматинці проводять вже третій зимовий збір у Туреччині.

У поєдинку з «Кайратом» головний тренер лучан Анатолій Дем’яненко виставив на поле у двох таймах два склади. Так, у «старті» вийшли: воротар Романенко, захисники Сімінін, Шандрук, Масло, Романчук, півзахисники Шарпар, Герасимюк, Пилипчук, Лопес, нападники Пищур, Савіч. Зазначимо також, що на відміну від попередніх спарингів гра тривала за чудових погодних умов, при температурі +17°С.

Волиняни відразу заволоділи повною ігровою і територіальною ініціативою. У стартові хвилини особливо активним був Сергій Пилипчук. Він на 5-ій та 8-ій хвилинах з лінії воротарського пробивав по воротах. Один удар пройшов повз ворота, в іншому випадку казахів виручив воротар. Кіпер суперника був на висоті і коли на 10-ій хвилині Душана Савіча вивели на ворота.

«Кайрат» протягом першої половини тайму не зміг навіть пробити по воротам Романенка, але, як часто буває у футболі, першою пропустила команда, яка переважала суперника. Після передачі з лівого флангу в центральну зону гравець «Кайрату» завдав невідпорного удару з двадцяти метрів у лівий кут воріт «Волині».

Лучани кинулися відігруватися і їм це вдалося дуже швидко. На 38 хвилині арбітр призначив пенальті і Олександр Пищур у своєму стилі, сильним ударом з підйому, зрівняв рахунок - 1:1.

Вже через дві хвилини «хрестоносці» вийшли вперед. Рамон Лопес на правому фланзі обіграв двох візаві і невідпорно пробив з меж штрафного майданчика у лівий кут воріт – 2:1.

У перерві Анатолій Дем'яненко змінив склад. У ворота став Шеліхов, у захисті грали Насонов, Кравченко, Стевич, Пічкур, півзахисті Скоба, Кінаш, Бабир, а попереду - відразу три номінальні нападники Майкон, Павлов, Шумахер.

Гра поновилася атаками «Волині». На 48-й хвилині Шумахер скинув м'яч під удар Павлову, який з меж штрафного майданчика пробив поруч із стійкою. Згодом нагоду збільшити рахунок змарнував сам бразилець, якого на 66-й хвилині Майкон вивів віч-на-віч з воротарем, але нападник ударом з 8-ми метрів влучив у голкіпера.

Ще через п'ять хвилин Скоба небезпечно виконував штрафний удар, але воротар перевів м'яч на кутовий. Суперники огризнулися виходом віч-на-віч на володіння Шеліховим, але, перекидаючи Дениса, у ворота не влучили.

Отож, волиняни здобули десяту, ювілейну, перемогу у товариських матчах цього міжсезоння. Наступний матч команда Дем’яненка проведе із старими знайомими-сусідами – «динамівцями» Бреста. Щоправда, вперше спаринг пройде у Туреччині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» переграла казахів двома складами
23 лютий, 2012, 09:38