«Волинь» зіграє в Луцьку з «Динамо»

«Волинь» зіграє в Луцьку з  «Динамо»
Луцька «Волинь» в межах підготовки до календарного матчу з ужгородською «Говерлою» зіграє два товариські матчі з брестським «Динамо».

«Хрестоносці» у хорошому настрої повернулася із виїзного матчу в Одесі, - повідомили у клубній прес-службі.

Нагадаємо, лучани зіграли внічию з «Чорноморцем». Здобуте важливе очко у грі із одним з лідерів українського футболу. Попереду в чемпіонаті тижнева пауза й тренери вирішили спочатку надати команді кілька днів для відпочинку.

«Волинь» збереться у четвер, 10 жовтня. Це, звісно не стосується кількох гравців, яких викликали до збірних своїх країн. Нагадаємо, що у «Волині» - це Ванче Шиков (національна команда Македонії), Віталій Приндета (Україна U-21) та Дмитро Задерецький (Україна U-20).

10 жовтня поновляться тренування, а 12 і 14 жовтня «Волинь» зіграє два товариські поєдинки у Луцьку. На «Авангарді» лучани зустрінуться із давніми друзями-суперниками з Бреста. Отож, у суботу 12 жовтня о 16.00 відбудеться перший товариський матч із «Динамо» (Брест), а в понеділок 14 жовтня о 12.00 – другий.

Надалі команда в Луцьку готуватиметься до календарного матчу 13-го туру проти ужгородської «Говерли» (п’ятниця 18 жовтня, 17.00).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» зіграє в Луцьку з «Динамо»
08 жовтень, 2013, 07:59