У Луцькій міськраді – новий начальник

У Луцькій міськраді – новий начальник
Новим начальником управління комунальним майном Луцької ради буде Алла Грабко, а радником міського голови з питань запобігання корупції – Роман Крохмаль.

Нових чиновників представив луцький міський голова Микола Романюк 8 жовтня під час оперативної наради.

Як відомо, про нову посаду Крохмаля в мерії оголосили 2 жовтня. Він був членом виконкому міськради та працював у правоохоронних органах.

Алла Грабко раніше займала посаду заступника керівника департаменту «Центр надання адміністративних послуг», а відділ до неї очолювала Тетяна Нечипоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для Грабко це навряд чи є підвищенням із заступника керівника департаменту у начальника відділу. Очевидно не спрацювалась із очільницею департаманту, бо дуже вже Аллочка гонорова. А те що зняли Нечипоренко, так це давно треба було зробити. Невідомо, як можна було поставити на керівну посаду людину, яка не бульмеса українською мовою та й за суттю вона не керівник, а виконавець.
Відповісти
"Радником міського голови з питань запобігання і виявлення корупції став Роман Крохмаль" - цей може бути тільки радником по впровадженню та удосконаленню корупції. Цікаво на громадських засадах чи зарплату буде отримувати. Чи немає вакансії радника по збереженню та примноженню совісті?
Рома Крохман радник - це типу, щоб робив "дах" перед ментами, щоб безпечніше робити "дерибан".
Відповісти
Останні новини
У Луцькій міськраді – новий начальник
08 жовтень, 2013, 09:46