Соціальна реклама «Беркуту». ВІДЕО

Соціальна реклама «Беркуту». ВІДЕО
В Україні створили соціальну рекламу, в якій розповідається про працівників спецпідрозділу «Беркут».

Головний лейтмотив ролика соціальної реклами, розробленого Управлінням зв’язків із громадськістю МВС України – побачити роботу зсередини, очима самих спецпризначенців, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Ролик направлений до редакцій 14 центральних вітчизняних телеканалів.



У відеоматеріалі герої розповідають про роботу беркутівця, їхні основні завдання та ставлення родини до їхньої професії.

Правоохоронці підкреслюють, що вони приходять на службу з охорони правопорядку виключно за покликанням і працюють, не зважаючи на всі складнощі служби.

Особливо їм важко, коли доводиться працювати на масових заходах, адже тут треновані бійці «Беркуту» не застосовують силу. Їхнє завдання – не допустити зіткнень громадян та кровопролиття, тому правоохоронці виконують роль «живої стіни». Але при затриманні злочинців щоденні виснажливі тренування дають результат.

Ставлення українського суспільства до бійців спецпідрозділу – неоднозначне, адже багато інформації про їхню роботу навмисно перекручується окремими політиками.

Проте не слід забувати, що основне завдання «Беркута» – затримання озброєних зловмисників. Щодня сотні спецпризначенців, виходячи на патрулювання вулиць, ризикують життям заради безпеки громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Соціальна реклама «Беркуту». ВІДЕО
08 жовтень, 2013, 16:19