На Волині чоловік обстріляв сільську раду. ФОТО

На Волині чоловік обстріляв сільську раду. ФОТО
31-річний чоловік, добряче підігрівшись алкоголем, взяв мисливську рушницю батька і вирушив селом. «Мішенями» зловмисника стали вікна сільської ради, двох місцевих барів і лобове скло вантажного автомобіля.

Його дії кваліфіковані як хуліганство, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

До ратнівських правоохоронців звернувся сільський голова і повідомив про те, що в приміщенні сільради прострелене вікно. На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група, керівництво райвідділу, обласного управління міліції та працівники спецпідрозділів «Беркут» і «Сокіл».

«Провівши ряд заходів, чоловіка, який тримав у страху все село, оперативно вдалося затримати, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Ним виявився 31-річний місцевий мешканець, який ніде не працював. Його відразу доставили у райвідділ, а згодом відправили у центральну районну лікарню для проходження медогляду».

Досудовим розслідуванням встановлено, що вночі він обстріляв вікна сільської ради, двох місцевих барів та лобове скло вантажівки. Окрім того, 8 вересня 2013 року приблизно о 2:00, застосувавши грубу силу, безпричинно наніс тілесні ушкодження 40-річній місцевій жительці. Чоловік також обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки із адмінприміщення сільгосппідприємства (викрав грошей та майна на загальну суму більше 3000 гривень.

«Щодо зловмисника розпочато три кримінальні провадження: за частиною першою та частиною четвертою статті 296 (Хуліганство) і частиною третьою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомив Олександр Терещук. – Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Нині правоохоронці проводять оперативно-пошукові заходи щодо встановлення місця знаходження зброї, з якої стріляв зловмисник. Триває слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
яку сільську раду?????!!!!
Відповісти
Це Велимчанська сільська рада Ратнівсього району. Пишіть уважніше.
Відповісти
На фото, де стоять міліцейські машини - з ліва бар нахожиться (його невидно) і з права магазин із баром. На останньому фото - будівля сільської ради.
Відповісти
Останні новини
На Волині чоловік обстріляв сільську раду. ФОТО
09 жовтень, 2013, 12:07