Грошей – як бліх в старому кожусі, – губернатор Волині

Грошей – як бліх в старому кожусі, – губернатор Волині
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вважає, що керівники обласних управління охорони здоров’я і управління освіти надто повільно проводять тендери і не забезпечують вчасної оплати спожитого газу у підконтрольних їм установах.

Про це йшлося 23 лютого під час наради у голови облдержадміністрації з питань розрахунків споживачів за використаний природний газ.

«В нас грошей, як бліх в старому кожусі. Мова йде про елементарну проводку грошей. Мова йде про тендери, які давно мали завершитись по наших обласних установах. Це недбальство, нерозпорядливість ваша і підзвітних вам керівників», - сказав Клімчук головному медику області Ігорю Ващенюку та головному освітянину області Олександру Хомичу.

«Якщо головний лікар не справляється – пишіть бумагу Клімчуку і Войтовичу (голова Волиньради Володимир Войтович, - ред.). На сесії – догана. Ще одна – нафіг з пляжа», - додав губернатор.

До слова, начальник управління фінансів волинської ОДА Ігор Никитюк зауважив, що наразі на рахунках ОДА є 45 мільйонів гривень.

«Рєбята, давайте управляти процесом. Це ж абсурдна ситуація. Гроші лежать, а ми їх не можемо провести. Ну був би дефіцит грошей. Він (Ігор Никитюк - ред.) 30 мільйонів на депозит положив в державний банк», - наголосив Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Грошей – як бліх в старому кожусі, – губернатор Волині
23 лютий, 2012, 12:56