Росія може ввести для українців візи

Росія може ввести для українців візи
Росія може ввести для українців візи у разі підписання Україною угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це заявив радник президента Росії Сергій Глазьєв, -пише ТСН.

«Україна – велика країна, яка з нами завжди жила разом, і нам навіть важко собі уявити, що раптом обірвуться ці тисячі коопераційних зв'язків, з'явиться візовий режим на кордонах, і, як у жахливому сні, ми будемо згадувати, що відбувалося під час грузинського конфлікту, коли тоді явно ворожа нам влада направляла українських фахівців воювати з російськими солдатами», - зазначив Глазьєв.

«Хотілося б цього (введення віз, – ред.) уникнути всіма силами. Разом з тим, ми повинні розуміти, що у кожного інтеграційного процесу є своя логіка», - зауважив радник Володимира Путіна.

За його словами, якщо в рамках Митного союзу скасують паспортно-візовий контроль, то, можливо, виникнуть більш жорсткі вимоги до тих, хто в цей режим не увійшов.

«Тобто це формально може і не привести до введення віз з Україною та іншими державами, які не стали учасниками нашого об'єднання. Але, виходячи з логіки інтеграційного процесу, така загроза існує», - сказав Глазьєв.

«Якщо Україна увійде до Шенгенської зони з більшістю країн ЄС, а у нас (Росії) і далі буде відсутній безвізовий режим з ЄС, то європейці змусять Україну ввести візовий режим», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сергій Глазьєв лукавить. В міру вирішення питання вступу України до ЄС, на вимогу ЄС буде введено візовий режим щодо держав, які не є членами ЄС. Так як свого часу зробила Польща, Словаччина ... щодо України. Це може бути у 2018-2020 роках. Може раніше. Але Росія весь цей час буде займатись прикордонними, переважно торговельними провокаціями. Росія заспокоїться лише тоді, коли зрозуміє, що повністю перебуває під економічним пресом Китаю
Відповісти
Совершенно правильное решение.
Відповісти
Скільки цей московський клоун при цирє-батюшке, якого вже давно треба було зробити персоною нон-грата в Україні, буде розповсюджувати стришилки для українців? А хто буде працювати в цій п'яній Рассеи? Нехай швидше вводять ці візи, тоді остаточно китайці запованять "бескрайние просторы", а українці остаточно переорінтуються на Європу.
Відповісти
А ще натягнути колючий дріт і поставити прожектори. І все Ок.
Відповісти
чим дальше від проклятої раши, тим краще!
Відповісти