Брати Капранови у Луцьку. ФОТО

Брати Капранови у Луцьку. ФОТО
У Луцьку відбувся творчий вечір братів Капранових.

До обласного центру Волині вони приїхали з музичною програмою «Дзен.UA», ‒ пише Волинський інформаційний портал.

«Дзен.UA» ‒ спільний проект Дмитра і Віталія Капранових та поета Сергія Татчина. Саме на його вірші брати Капранови співали пісні. Зокрема, вони виконали «кобза-реп» та пісні у стилі «діджитал-романтизму». У пивному клубі «Оболонь», де й відбувалося дійство, звучали також «кобза-вальс» та нескінченна колискова, а також віртуальний гімн України. «Найвища стадія розвитку поета-пісняра, коли він починає писати гімни. Тоді він поет-гімняр», ‒ жартували Капранови.

Окрім того, брати виконували пісні Макса Паленка. Шквал оплесків у публіки викликали жартівливі композиції «Літр» та «Перше число». Також гості потішили глядачів «Піснею про Хюндай» на слова поета Олександра Ірванця.

Родзинкою ж виступу стали вірші «Третього Я братів Капранових». Віталій та Дмитро Капранови зізналися, що мають третє Я, яке з відходів їхніх слів пише різні нецензурні вірші. Мовляв, за все написане і озвучене ним брати відповідальності не несуть. Так, вони процитували вірш, на який їх надихнула дорога до Луцька: «Хоч леді ти, а хоч і сер ти, в дорозі треба десь… спинитись».

Закінчувався вечір так само позитивно: брати Капранови виконали інтерпретацію вірша Володимира Сосюри «Любіть українок». Публіка не хотіла відпускати гостей зі сцени, тож, вони заспівали ще одну жартівливу композицію Макса Паленка. Опісля всі охочі мали можливість придбати книги братів Капранових та їхнього видавництва «Зелений пес», а також поспілкуватись із гостями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: культура
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні братики)
Відповісти
вони набагато тупіші за кононовичів
Відповісти
час - такі і герої. Примітивізм...
Відповісти
Тупорилі братики... Труси не знімали перед публікою? Бо на Водохрище у прямому ефірі каналу Інтер бігли до Дніпра з голими дупами та х...ми.
Відповісти