Ковельські школярі можуть лишитися без повноцінного харчування

Ковельські школярі можуть лишитися без повноцінного харчування
У ковельських школах може виникнути проблема із харчуванням.

Про це йшла мова 10 жовтня під час засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради.

За словами начальника міського управління освіти Віктора Бичковського, нині школярі харчуються добре, їдальні забезпечені всіма необхідними продуктами, свіжою городиною. Проте головний освітянин міста вже занепокоєний тим, що в подальшому можуть виникнути труднощі з картоплею, головним продуктом харчування.

«Постачальники неохоче беруть участь у тендерах. Вони пропонують занадто високу ціну на картоплю, якої ми не можемо осилити», - бідкається Віктор Бичковський.

Мер Ковеля Олег Кіндер також висловив свою стурбованість щодо ситуації із закупівлею картоплі. Адже освітяни ще добре пам’ятають останні місяці минулого року, коли їм не вдалося провести тендерні закупівлі продуктів харчування, а це призвело до того, що діти залишилися без повноцінного, калорійного гарячого харчування.

«Фермери жаліються, що їм немає де збути картоплю, а коли мова заходить про тендери, то відмовляються брати в них участь. Мотивують свою відмову тим, що воліли б продати вирощене за більш високу ціну. Тому, напевне, на сесії буде доречно прийняти звернення до Верховної Ради України, керівництва держави та народного депутата нашого округу щодо врегулювання на рівні держави ціни на картоплю для закладів освіти», - заявив під час засідання виконкому очільник міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельські школярі можуть лишитися без повноцінного харчування
11 жовтень, 2013, 14:54