У Луцьку поет презентував вірші в темряві. ФОТО

У Луцьку поет презентував вірші в темряві. ФОТО
Поет Марк Лівін та музикант Дмитро Чоловський у Луцьку 12 жовтня презентували проект «Люди погоди».

Захід організувало Культурне об’єднання «100Вт», ‒ пише Волинський інформаційний портал.

У Луцьк завітали двоє молодих хлопців ‒ поет Марк Лівін та музикант Дмитро Чоловський із презентацією проекту «Люди погоди». Наше місто – друге, де відбувається презентація. Вперше творчий вечір хлопці відіграли у столиці.

Романтичні твори поет читав під акомпанемент іоніки, декілька віршів ‒ у темряві, підсвічуючи тексти ліхтариком. За його словами, так вони сприймаються краще.

Вечір був побудований із трьох частин-сетів, а між ними глядачі спілкувались із митцями. Їх цікавило, звідки хлопці черпають натхнення, як працюють і чи не бояться «зіркової хвороби». Марк Лівін розповів, що його надихає хаос, особливо в метро. «Мистецтво – це вміння у хаосі побачити дрібниці», ‒ зауважив він.

А щодо хвороби, то хлопець переконує – вже перехворів. За його словами він трохи зазнався після «Україна має таланти», коли його впізнавали у магазинах і починали говорити незнайомі люди. «Але всіх, хто задирає носа догори, життя рано чи пізно боляче вдаряє палкою по тому носі», ‒ додав хлопець.

Чимало він розповідав і про свого друга поета Андрія Любку, з яким вони «знайшли контакт», адже пишуть у подібній манері. До речі, Марк Лівін зізнався, що всі аудіозаписи його творів, які є в інтернеті, насправді начитує не він, а його друг.

Майже дві години лучани слухали гарні вірші під музичний супровід, а хлопці пообіцяли, що незабаром випустять диск аудіопрози.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку поет презентував вірші в темряві. ФОТО
13 жовтень, 2013, 19:26