Дітей, які постраждали в аварії, вже відпустили додому

Дітей, які постраждали в аварії, вже відпустили додому
Постраждалих в аварії на Львівщині дітей з Луцька того ж дня відпустили з лікарні додому.

Обстежили тільки одну дитину, в якої була підозра на струс мозку, ‒ пише ZAXID.NET.

«Госпіталізована була тільки одна дитина. Вже сьогодні (14 жовтня, ‒ ред.) у лікарні нікого нема», – розповів заступник головного лікаря Жовківської центральної районної лікарні Віктор Чикалюк.

За його словами, дітей відпустили додому того ж дня. «Коли діти приїхали до лікарні, то ми їх нагодували, дали булочки і гарячий чай. Потім за ними приїхав автобус з Луцька і вони поїхали додому», – сказав лікар.

У прес-службі Львівського обласного управління ДАІ повідомили, що також травмувалися двоє жінок, які були пасажирами автобуса. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому. Речниця міліції Світлана Добровольська розповіла, що зараз проводяться слідчі дії. «Зараз проведуть необхідні експертизи, опитають учасників і свідків», – зазначила вона.

Нагадаємо, 12 жовтня біля села Крехів Жовківського району автобус зі школярами з Луцька врізався в дерево. За попередніми даними, автобус «Еталон» був несправним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як у нас гарно все підносять.
Насправді та 12-літня дівчинка отримала дуже серйозні травми, а найстрашніше те, що всі швиденько пересіли у другий автобус (який той же перевізник прислав за ними), а із дівчинкою у лікарні ніхто не залишився. По приїзду, набрали маму і повідомили, що вони приїхали, а її дочка у Львові в лікарні, бо попали в аварію. Ніхто з вчителів, присутніх у той час з дітьми, на дзвінки матері не відповідав, тільки деректриса школи змогла пояснити що і як.
А первізник як завжди, зробили винуватим шофера, хоча як очевидці кажуть, у нього лопнуло колесо під час руху.
Жах!
Відповісти
Останні новини
Дітей, які постраждали в аварії, вже відпустили додому
14 жовтень, 2013, 14:52