«Луцькводоканал» на новому сайті пропонує оплачувати за послуги, не виходячи з дому

«Луцькводоканал» на новому сайті пропонує оплачувати за послуги, не виходячи з дому
Відтепер оплатити за послуги водопостачання та водовідведення, передати показники лічильника можна, не виходячи з дому.

З 14 жовтня 2013 року запрацювала оновлена версія корпоративного сайту (http://vd.lutsk.ua) комунального підприємства «Луцькводоканал», – повідомили у Луцькій міській раді.

Новий корпоративний сайт, окрім його привабливого зовнішнього вигляду, відрізняється зручною структурою та багатофункціональністю. Вдосконалений інтерфейс дозволяє максимально швидко отримати весь об’єм інформації про роботу підприємства, його керівництво та історію, стежити за новинами підприємства, легко знайти будь-яку довідкову інформацію, і, що особливо важливо, оплатити послуги водопостачання та водовідведення в on-line режимі у будь-якому місці та у будь-який час доби, - йдеться в повідомленні.

«Ми намагаємось створити максимально зручний, доступний та корисний сайт для наших споживачів. На оновленому сайті будуть розміщені відповіді на питання, що найчастіше задаються споживачами, є можливість внести показники лічильників та замовити їх повірку, ознайомитись з актуальними тарифами на послуги водопостачання та водовідведення. Користувачі нового веб-сайту зможуть також ознайомитись з переліком послуг, що надає КП «Луцькводоканал» та переглянути перелік боржників за послуги водопостачання та водовідведення (в розрізі юридичних осіб та населення)», – цитує сайт мерії заступника директора з економіки та фінансів «Луцькводоканалу» Юрія Корецького.

Важливою перевагою нового корпоративного сайту КП «Луцькводоканал» є послуга on-line платежів, яка передбачає можливість оплатити за послуги з водопостачання та водовідведення напряму з корпоративного сайту, не виходячи з дому, – наголошують у «Луцькводоканалі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей пан Корецький є людиною "Континіума". Ще їм зосталося поставити біля входу в центральну контору банкомаат банку "білочкаи" (так як біля контори ДКП "Луцьктепло") і все буде ясно.
Відповісти
І не тільки Корецький Юрій Михайлович є людиною " Континіума ", а ще і головний бухгалтер Юдіна Людмила Сергіївна, яку Корецький прийняв на робрту одразу після свого приходу на підприємство, яка доречі займає цю посаду без відповідної на це освіти. Освіта головного бухгалтера - юридична, а зараз вона тільки почала навчання на так званих бухгалтерських курсах у " Львівській школі фінансового менеджменту " за спеціальністю «Фінанси» , про що зазначено на офіційній сторінці підприємства http://vd.lutsk.ua/ua/yudina_lyudmyla_sergiyivna/ .
Попередне місце роботи Корецького Юрія Михайловича "Континіум-Укр-Ресурс" з займаною ним посадою Голова Консультаційного комітету - інформація згідно документу по цьому посиланню http://www.kapitalleasing.com/files/Delegates_CEO_Summit_ukr.xls .
Головний бухгалтер Юдіна Людмила Сергіївна власноруч зазначила своє попередне місце роботи ТзОВ "Континіум" на особистій сторінці по посиланню http://www.odnoklassniki.ru/profile/149259375118/about .
Відповісти
Нарештi запрацювали а то з колишнього сайту інформації кіт наплакав хоть телефони свої розкрили
Відповісти
А сайт гарний та доступний. Це все завдяки п. Корецькому?
Відповісти
а де там боржники знайти?
Відповісти
Боржники в "Сторінці споживача" або скористайтеся "Пошуком на сайті" - справа на головній сорінці.
Відповісти
Сайт не запускается. Де знайти розцінки на послуги Луцькводоканалу, по виготовленню проектної документації, та реєстрації лічильника.
Відповісти
Останні новини
«Луцькводоканал» на новому сайті пропонує оплачувати за послуги, не виходячи з дому
14 жовтень, 2013, 15:21