У Луцьку під час концерту співак даруватиме прихильницям парфуми та шоколад

У Луцьку під час концерту співак даруватиме прихильницям парфуми та шоколад
Безліч подарунків обіцяють прихильникам під час концерту у Луцьку переможця телепроекту «Голос країни» Павла Табакова.

Романтичну і водночас драйвову програму «Мій світ» почують і побачать лучани 21 жовтня, ‒ повідомляють організатори концерту компанія SUSY Production.

Обіцяють, що в турі «Мій світ» Табаков не зраджуватиме своєму іміджу невиправного романтика: Павло приготував своїм прихильницям подарунки. Так, під час кожного концерту комусь із присутніх пощастить отримати з рук артиста елітні парфуми, львівський шоколад чи львівську каву. Також всі охочі матимуть змогу після виступу поспілкуватися зі співаком – отримати автограф, сфотографуватися на згадку.

Окрім того, організатори повідомляють, що спеціально для туру Павло Табаков написав кілька нових пісень. Відтак, меломани, які завітають на концерт, стануть їхніми першими слухачами. До речі, протягом двогодинного концерту володар титулу «Голос країни» співатиме п’ятьма мовами: українською, англійською, французькою, російською та італійською.

Концерт Табакова у Луцьку відбудеться 21 жовтня у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Квитки можна замовити на сайті kasa.in.ua та за номерами телефонів: 097-0000-754, 093-0000-754, 066-0000-754.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку під час концерту співак даруватиме прихильницям парфуми та шоколад
15 жовтень, 2013, 12:47