У Луцьку визначатимуть кращого студента Волині

У Луцьку визначатимуть кращого студента Волині
Волинських студентів запрошують брати участь у конкурсі «Кращий студент Волині – 2013».

Про це йшла мова 16 жовтня під час прес-конференції в обласному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

Як розповіла начальник управління Галина Карнаухова, конкурс спільно з управлінням організовують громадські організації «Студентська рада Волині» і «Студенська республіка». Він відбудеться втретє. Щоправда, раніше подібний конкурс на Волині теж проводили, однак інші організатори.

З словами керівника організації «Студентська республіка» Валерія Пельца, конкурс відбуватиметься у три етапи. Так, до 4 листопада збиратимуть заявки, які треба подати в управління в електронному та паперовому вигляді. До 8 листопада організатори планують визначитися із фіналістами. А фінал конкурсу відбудеться 14 листопада у луцькому Палаці культури. Це буде студентське свято за участі саме студентських творчих колективів.

«Буде шість номінацій: громадський діяч, науковець, журналіст, митець, програміст, спортсмен», – зауважив Валерій Пельц.

Визначатиме переможців журі шляхом співбесід, а також, враховуючи досягнення претендентів. На фінал запросять по три фіналісти з кожної категорії, але на сцені студенти не змагатимуться, як це було у минулі роки. Журі заздалегідь визначить переможців. Інтрига зберігатиметься до останнього, запевняють організатори.

Як зазначила керівник «Студентської ради Волині» Анастасія Шевчик, поки що не повідомлятимуть і про винагороду, яку отримають переможці, мовляв, теж задля інтриги.

«А вже у лютому-березні відбудеться всеукраїнський конкурс «Кращий студент України – 2013». Ми вирішили, що Волинь представлятиме той студент, який переможе у номінації «Громадський діяч». Саме за цю номінацію зазвичай найбільша конкуренція», – зазначив Валерій Пельц.

Організатори просять подавати заявки на електронну адресу [email protected] та у паперовому вигляді обласному управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту (вул. Привокзальна, 13 а). Зразок заяви можна отримати в організаторів, зателефонувавши за номером (0332) 72-11-94 (Вікторія Демчук).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку визначатимуть кращого студента Волині
16 жовтень, 2013, 16:00