Мер каже, що вулиці Луцька освітять, але потрібне «бережне відношення»

Мер каже, що вулиці Луцька освітять, але потрібне «бережне відношення»
Луцький міський голова Микола Романюк обіцяє вирішити питання освітлення вулиці між ЗОШ №17 та дитячим садочком. Проте зауважує, що це можливо лише в тому разі, якщо на тому відрізку не вкрали кабель.

Про це він написав у соціальній мережі Facebook, коментуючи допис лучанки Лесі Бондарук.

«Із жахом очікую темної пори, бо між 17 школою і дитсадком № 30 освітлення відсутнє, дорога уже ґрунтова і часто просто залита водою. Іншої дороги до школи і дитсадка, і додому у багатьох батьків і дітей просто немає. Цим бездоріжжям і темрявою ходять тисячі людей. Між деревами стоїть три стовпи для освітлення, але без ламп, територія дитсадка також освітлюється переважно вікнами, освітлення від школи не досягає (минулого року директор ще одну лампу виставив із школи, але вона не досягає). На фото, де смітники і калюжа, це межа дитсадка і житлових будинків з вулиць Вороніхіна і Щусєва. Добре, що фото не передають сморід, який там стоїть, ‒ і це за 1 метр від дитсадка і 10 метрів від школи № 17», ‒ йдеться в повідомленні.



Тож, коментуючи, мер Луцька пообіцяв вирішити ситуацію, яка склалася. «Питання з освітленням, якщо там не вкрали кабель, вирішимо. До речі, по місту вкрадено більше 5 кілометрів кабелю з опор освітлення і хтось же з жителів це бачив. Жодного звернення чи інформації в міліцію. А освітлення давай. На все потрібні гроші і бережне відношення», ‒ написав Романюк.

Щодо смороду зі смітників, то Микола Романюк зазначив, що для міста в 2011 році закупили євроконтейнери з кришками, які, проте, ніхто не закриває. «Пройдіться по місту і подивіться, скільки їх закритих кришкою. Ось і запахи, коти, собаки, ворони і т. д», ‒ обурився міський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мер каже, що вулиці Луцька освітять, але потрібне «бережне відношення»
17 жовтень, 2013, 11:13