Українка народила 21 дитину. ФОТО

Українка народила 21 дитину. ФОТО
Мешканка села Остриця Чернівецьої області 43-річна Леонора Намені (на фото) народила двадцять першу дитину.

Ім’я жінки занесли до Книги рекордів України як найбагатодітнішої мами країни, ‒ пише Молодий буковинець.

Щаслива мама запевняє, що найбільше багатство – це її діти. А тато великого сімейства каже: «Скільки Бог дасть нам дітей, стільки і буде».

«У нас народився ще один син, ‒ повідомив Янош Намені. – Він здоровенький, швидко росте. Дружина теж почувається добре, тільки в неї прибавилося ще більше роботи. Але їй допомагають старші діти. Два наших сини вже одружилися, а дві доньки вийшли заміж. Інші 17 дітей біля нас».

Леонорі нарешті присвоїли звання «Мати-героїня». Як розповіли в міському пологовому будинку №2, нещодавно тут народжувала донька Леонори та Януша Намені, яка подарувала їм онука.

«Мені допомагають чоловік та діти, – пояснила мама сімейства – У кожного в сім’ї є свої обов’язки. Дівчата прибирають у будинку, готують їсти, перуть, а хлопці пораються на господарстві. Янош вміє робити все і синів усьому навчає».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отакої ))))
Відповісти
ДА...........
Відповісти
Жах!!! Треба виймати свого причандала, коли добре... як потім цих дітей поставити н а ноги та забезпечити їм гідне майбутнє?
Відповісти
блииннн...я вначале подумала шо всех за раз О_о
Відповісти
Оце люблять те діло.
Відповісти
А чим вони їх кормлять? І ще одне питання: а в когось із них є вища освіта?!! Де вони планують шукати роботу в селі Остриця без освіти, без стартового капіталу? Плодитися - це діло не хитре.
Відповісти
у нас - всі з вищою освітою торгують на варшавці чи старому, так що не треба розсосолювати тему "де вони візьмуть освіту". Головне, щоб сімя була порядна і виростили нормальних дітей, вони самі розберуться як влаштуватись в цьому житті. У моїх знахомих - 13 дітей, всі накормлені, взуті та одягнені (не гарше інших), навчаються та працюють, заслуга в цьому батьків.Хай їм господь допомагає!!!
Відповісти
давайте ще коментів різних більше! )))
Відповісти
Є ще і інші способи проводити вечори... Приміром, почитати книгу, прибратися в квартирі...
Відповісти
Якась циганка...
Відповісти
Цікавить інше: діти погодки? Батьки віруючі? І яке здоров"я мами?
Відповісти
такі сімї живуть на дитячі гроші.про дітей вони не дбають за них це роблять старші діти.і одяг переходить з однієї дитини на іншу.це як рабство дітей які змалечку варять стірають а мама родить.....
Відповісти
А чому б і не народжувати, коли ціла хата няньок і безплатної робочої сили. То вона й до старості народжуватиме, а діти будуть проблемою старших нащадків. + нехила допомога з боку держави... Знають люди, як треба виживати. Тільки чи щасливі ті 17 дітей, що тісняться в одному будинку, та й прибиранням-пранням-готуванням на цю ораву не мама з татом займається...
Відповісти
Вона не українка.
Відповісти
Останні новини
Українка народила 21 дитину. ФОТО
17 жовтень, 2013, 15:18