Оглядовий майданчик Луцька тоне у смітті. ФОТО

Оглядовий майданчик Луцька тоне у смітті. ФОТО
Оглядовий майданчик Луцька відновили, але сміття так і не вивезли.

Через це одна із туристичних принад Луцька виглядає не дуже привабливо, ‒ пише Комунальний патруль.

«Із оглядового майданчика відкривається красивий вид на Старе місто. Але це тільки якщо не опускати очі донизу і не оглядатися, бо довкола майданчика ‒ купи сміття, піску, старого асфальтного покриття, ‒ йдеться в публікації.

Нагадаємо, оглядовий майданчик «Панорама Луцька» відкрили 30 вересня 2012 року. «Панорама Луцька» знаходиться на перехресті вулиць Квіткової та Гірної, що поблизу вулиці Львівської. Вже навесні 2013-го там «зліз» асфальт. Ремонтувати його почали влітку, вирішили об’єкт зменшити приблизно на півтора метра, якраз по лінії, де асфальт зруйнувався. Загалом на це запланували витратити 20 тисяч гривень.



ДИВИТИСЯ ФОТО ЛУЦЬКА З ОГЛЯДОВОГО МАЙДАНЧИКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позор...
Відповісти
Вулиця називається не Квіткова, а Квітова. Вже не перший раз видання перекрутило назву.
Відповісти
Позор позором, але дуже часто тудою прохожу..і місцеві жителі там жах, вони викидають сміття самі собі під ніс... вийшли с калітки і відро с мусором с гірки.. позор тим хто там живе, місце дуже гарне.. але люди там... пару штрафів... може візьмуться за голову
Відповісти
Хіба не видно ,що сміття не з відра?Ті,що живуть,поряд не дозволяють собі смітити там.Хоча би тому,що знають один одного та банально хочуть жити в гармонії з навколишнім світом.Але є індивідууми наяких мусово знайти вплив.
Тут я звами погоджуюсь.
Відповісти
Люди,які там живуть дуже порядні,викидають сміття у сміттєвий бак.І дуже вболівають за красу і чистоту рідної місцини.На жаль,є особи,які дозвляють собі таке неподобство.Обов,язково потрібно знайти спосіб припинити це.Існує муніципальна міліція і т.д.
Відповісти
відділ муніципальної дружини
Відповісти
бидло є бидло. маргинали... їм благоустрій зробили, порядок навели, а вони далі сруть та жаліються які всі погані, як в них мало грошей і який поганий навколо світ.
Відповісти
У статті ж вказано сміття залишилось після ремонту майданчика.Для чого писати про те ,чого незнаєш?Можливо ви судите по собі.Для чого ображати людей ,які ні в чому не винні?
Відповісти
Останні новини
Оглядовий майданчик Луцька тоне у смітті. ФОТО
17 жовтень, 2013, 16:38