У місті на Волині бруківку вкладають за допомогою поліна, ‒ депутат

У місті на Волині бруківку вкладають за допомогою поліна, ‒ депутат
Вулицю Шевченка у Володимирі-Волинському ремонтують з численними порушеннями, ‒ заявляє депутат Сергій Коба.

Вулиця Шевченка у Володимирі-Волинському має історичну та архітектурну цінність. У зв’язку з цим на її реконструкцію з державного, обласного та міського бюджетів витрачаються мільйони гривень. Раніше реконструкцію вулиці планувалося завершити до дня міста наприкінці липня. Потім термін перенесли до дня незалежності. Але кінця робіт і досі не видно, ‒ переконують у прес-службі партії ВО «Свобода».

«Нещодавно я став свідком, коли чотири робітники, на перший погляд, у нетверезому стані переукладали бруківку по вулиці Шевченка, яку втрамбовували за допомогою звичайного поліна. Також до мене надходять звернення мешканців міста Володимира-Волинського з приводу якості робіт по реконструкції даної вулиці», ‒ зазначив голова фракції свободівців у Володимир-Волинській міськраді Сергій Коба.

За його словами, в своїх зверненнях громадяни вказують на некваліфікованих працівників, неналежну якість будівельних матеріалів, відсутність спеціальної техніки та обладнання при укладанні тротуарної плитки та бруківки на вулиці. «Вже очевидним є факт порушення графіку виконання робіт. Зі слів городян, на будівництві вулиці працюють люди без належного оформлення трудових відносин, що, відповідно, позбавляє їх соціальних гарантій та трудових прав, а бюджет ‒ надходжень», ‒ стверджує обранець громади.

Однак міські депутати не підтримали запит. Тому найближчим часом депутат-свободівець скерує депутатське звернення до Держархбудінспекції України у Володимирі-Волинському та до Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області з вимогами перевірити дотримання підрядником державних будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих і будівельних робіт; провести перевірку підрядника та субпідрядника робіт на предмет легалізації трудових відносин з працівниками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На титульному фото дійсно бруківка. Але у Володимирі кладуть все-таки цементну плитку.
Відповісти
Та бруківку там переукладають
Відповісти

У володимирі- Волинському вже за двадцять літ склалася традиція : така солідна робота потребує солідних відкатів ,а потім вже троха перекладуть, троха продадуть , і вже дуже і дуже мало вкрадуть
Відповісти
а чого сволота не покаже, як треба класти плитку? Молоти язиком...
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині бруківку вкладають за допомогою поліна, ‒ депутат
18 жовтень, 2013, 15:42