Навчальний заклад Луцька відзначив 10-річчя. ФОТО

Навчальний заклад Луцька відзначив 10-річчя. ФОТО
Навчально-реабілітаційний центр Луцька відзначив 10 років з дня створення.

Урочистості відбулися 18 жовтня у міському Палаці культури, - повідомили у прес-службі УПЦ МП.

Заклад був створений у 2003 році на базі ЗОШ №8 і 1 вересня відчинив двері для дітей із особливими потребами. А вже цього навчального року відбудеться перший випуск.

«Хочу щиро подякувати за створення і підтримку нашого Навчально-реабілітаційного центру Луцькій міській раді, обласному та луцькому міському управлінню освіти, луцькому міському управлінню охорони здоров’я, та всім тим, хто нас підтримував», - сказала, звертаючись до присутніх, директор Навчально-реабілітаційного центру Леся Волинець.

Вона також вручила подяки представникам тих установ, які долучились до підтримки цього закладу. Серед них - Волинська єпархія УПЦ МП.

«Нехай Господь з високого неба благословить вас. Наш владика, митрополит Волинський і Луцький Ніфонт не залишає ваш заклад без своєї уваги і опіки. І ми теж маємо для вас подарунок – мультимедійний проектор», - зауважив секретар Волинської єпархії УПЦ МП протоієрей Миколай Бондарук.

Окрім виступів гостей, урочистості включали до себе і концертну програму. Зокрема, виступив народний артист України Василь Чепелюк, який виконав пісню на слова Йосипа Струцюка «Зоре світанкова», а також композицію «Посвята матері». Кілька пісенних творів виконали також дует В’ячеслава Судими та Алли Опейди, інші виконавці.

Свої творчі здобутки продемонстрували також і вихованці луцького Навчально-реабілітаційного центру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навчальний заклад Луцька відзначив 10-річчя. ФОТО
19 жовтень, 2013, 15:36