У селі на Волині будують школу. ВІДЕО

У селі на Волині будують школу. ВІДЕО
На Волині будують сільську школу, на яку цього року виділили майже 7 мільйона гривень.

І це не єдиний об`єкт на Ковельщині, будівництво якого фінансується за кошти державного бюджету, - йдеться в сюжеті Телевізійного Центру Ковель.

Будівництво нової школи в Білині розпочали ще торік. Проектно-кошторисну документацію цього важливого об`єкта соціальної сфери в Ковельському районі виготовили за кошти місцевого бюджету. А генпідрядником новобудови визначили українсько-польське підприємство «Shynaka Україна».

Нову школу будують поруч з діючою, де разом із дітьми шкільного віку перебувають і дошкільнята. Сьогодні в Білині проживає багато молоді. В останні роки значно покращилася і демографічна ситуація у приміському селі.



Згідно з проектно-кошторисною документацією загальна вартість будівництва нової школи в Білині становить 23 мільйони гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мля, піпець!!!! Чого школи будують тільки полішукам?????????????????? чого в Луцьку збудували одну і тішаться, наче Сталін на параді 1945 року? а врозрухунку на душу населення? чи лучани платять менші податки? х...там! - більші!!! Полішука на заробітках кують свій капітал, не сплачуюючи ні копійки...
Відповісти
ВСЕ село за ті гроші можна купити .23 мільйони на 170 місць.при дармовій землі та самі знаєте яких зарплатах будівельникам.значить середня проста школа в Луцьку затягне на 150 міліонів гривень.так тримати..ці гроші чека.ть на кіпрі та ізраілі!
Відповісти
Чого полішукам будують, бо при владі майже полішуки. Туда гроші валять,а самі живуть в Луцьку та в Луцькому районі. Скільки шкіл потребують капітального ремонту та добудов чи взагалі спорудження нових в Луцьку чи в Луцькому районі, які самі в цих місцях живуть. Виділяють на школи копійки, а там за мільони будують. Понятно що зі всіх шкіл зрізають, а на одну все віддають і хваляться, бігають один по перед одним, позор і брехня.
Відповісти
Останні новини
У селі на Волині будують школу. ВІДЕО
19 жовтень, 2013, 18:00