Волинські радіочастотники визнані кращими в Україні

Волинські радіочастотники визнані кращими в Україні
Кращими за підсумками виробничої та фінансово-господарської діяльності у 2011 році визнані Волинська та Дніпропетровська філії Українського державного центру радіочастот.

Про це інформує прес-центр Українського державного центру радіочастот.

На виробничій нараді, в якій взяли участь заступники начальника УДЦР, керівники філій підприємства звітували про здобутки. Зокрема, відзначалося, що в порівнянні з 2010 роком приріст доходів філій сягнув 113%.

Начальник УДЦР наголосив, що темпи нарощування виробничих показників у всіх є достатньо високими. Заступник начальника з питань радіочастотного моніторингу Володимир Титаренко проаналізував результати діяльності філій з питань радіочастотного моніторингу, виявлення незаконно діючих пристроїв. А керівники Донецької, Львівської та Харківської філій звітували про готовність до забезпечення проведення футбольного чемпіонату Євро-2012.

Підбиваючи підсумки наради, Павло Слободянюк висловив вдячність керівникам філій та начальникам структурних підрозділів підприємства за плідну роботу.

«Я переконаний в тому, що високий професійний рівень і відповідальність працівників УДЦР сприятимуть підвищенню якості надання послуг населенню, нарощуванню фінансово-економічних показників нашого підприємства. Особливо наголошую: найкращих результатів у виробничій та фінансово-господарській діяльності досягли Волинська та Дніпропетровська філії», - розповів керівник Центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: економіка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.