Російське ТБ знущається над Януковичем, захоплюється мовою Азарова і лякає Волинською різнею. ВІДЕО

Російське ТБ знущається над Януковичем, захоплюється мовою Азарова і лякає Волинською різнею. ВІДЕО
У неділю ввечері в ефірі телеканалу «Росія РТР» вийшов випуск програми Дмитра Кисельова «Вісті тижня» – «Волинська різанина: без терміну давності».

Інформаційним приводом випуску стало засідання Комітету з економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії, яке відбулося в Калузі 15 жовтня, ‒ пишуть Коментарі.

При цьому Кисельов порушив теми звільнення Юлії Тимошенко, участі України в ситуації у Сирії, «грамотної російської мови» Миколи Азарова і «Волинської трагедії».

«У четвер Янукович погодився виконати європейський наказ – випустити Юлію Тимошенко лікуватися до Німеччини, ‒ каже Кисельов. ‒ При цьому, щоправда, адміністрація Президента України виставляє Німеччині сміховинні умови – мовляв, німцям у клініці «Шаріте» потрібно утримувати Тимошенко від занять політикою. І повинні німці це Україні гарантувати. «Ніяких прес-конференцій у Бундестазі», ‒ заклинає Німеччину Київ. Взагалі важко вірити, що Янукович, який здає незалежність, ще щось може вимагати від Німеччини».

А заяву українського президента про «готовність знищувати в Сирії хімічну зброю» російський тележурналіст назвав «черговим блефом або ляпом Януковича».

Зате український прем’єр отримав порцію дифірамбів від «РТР» вустами його колишніх вчителів і директора школи, де він навчався.

«У калузькій школі №5, де навчався Азаров, досі пам’ятають і пишаються учнем. «Він був дуже простою людиною, чарівною. Під час розмови завжди дивився в обличчя. Мова його відрізнялася дуже хорошою логікою, грамотною російською мовою. Мало хто з голів урядів інших держав досягав таких висот, як він», ‒ зазначив директор школи Сергій Зеленов.

«Він був активний, привітний, добрий, чуйний. Навколо нього завжди хлопці групувалися, йшли за ним. Відчувалося, що він і в житті буде такою ж людиною», - розповіла вчитель історії середньої школи № 5 Іда Копилова.

Знайшов у програмі місце і російський погляд на «Волинську трагедію» під час висвітлення «маршу українських націоналістів з партії «Свобода» з нагоди річниці створення УПА – військового формування, яке співпрацювало з фашистськими окупантами й саме відрізнялося надзвичайною жорстокістю».

«Чорно-червоні знамена і портрети Бандери і Шухевича – упереміш з символікою ультраправої «Свободи», чиї лідери, бризкаючи слиною, славлять тих, хто 70 років тому напереваги зі «шмайсерами» присягав на вірність», ‒ йдеться в сюжеті.

«Убили всіх – від немовлят до старих. Сокирами, ломами, молотками. Тільки за те, що були поляками. Українці з сусіднього села наступного дня чули звідси плач недобитих дітей. Але прийшли бандерівці і добили. Ніхто з того села не зважився прийти і захистити, тому що тоді бандерівці вбили б і їх», ‒ сказала в сюжеті Софія Швал, член організації пам’яті жертв українських націоналістів.

«Від польського кордону до Львова – всього 50 кілометрів. Але від самої лише думки, що тут чи не в кожному місті і кожному селищі з помпою ставлять пам’ятники одному з найбільш одіозних лідерів організації українських націоналістів Степану Бандері, найближчих до України європейських сусідів буквально кидає в тремтіння, адже на відміну від України, яка демонстративно декларує європейські цінності, самі європейці вже давно поставили крапку в питанні героїзації таких «героїв», ‒ підсумовує журналіст.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да ладно вам, ми тоді з цими пациками нормально розважились, єх часи які були . . .
Відповісти
не смотрите тб, а тв - в особенности. помойка.
Відповісти
От дав Бог сусіда....!!З своїм багном не можуть розібратись так ще й навколо гадять.....
Відповісти
Чуть піна з рота не летить в цьго парашика Киселева,одна ненависть і брехня .Російськиц шовінізм в діі.
Відповісти
Останні новини
Російське ТБ знущається над Януковичем, захоплюється мовою Азарова і лякає Волинською різнею. ВІДЕО
21 жовтень, 2013, 11:09