Експерт: «Волині» потрібен нападник

Експерт: «Волині» потрібен нападник
В роки роботи Віталія Кварцяного у "Волині" команда була відома своїми центральними нападниками.

Тільки за останні десять років у нього грали відразу хороших бомбардирів: Василь Сачко, Олександр Пищур, Майкон. У сучасній "Волині" такого гравця немає, - пише на сторінках Football.ua Ігор Бойко.

"Волинь" практично завжди намагається грати в атакуючий агресивний футбол з великою кількістю атак, ударів і передач у штрафний майданчик. За першими двома показниками команда Кварцяного і зараз серед лідерів (частіше б'є тільки "Шахтар"), однак більше звертає на себе увагу третій показник.

Кілька років тому футбольний тренер Микола Павлов, аналізуючи гру лучан, говорив, що "Волинь" багато б'є пенальті, оскільки "хрестоносці" більше інших роблять передач в карний майданчик. Дійсно, коли за лучан грали Пищур і Майкон "Волинь" йшла на першому місці за таким пасам. У нинішній команді просто нема на кого їх віддавати.

"Той же Шумахер хороший гравець. Проте всі його найкращі якості стосуються дій поблизу штрафної площі, він може скинути м'яча, підготувати гольову ситуацію не тільки за рахунок габаритів. Але він не гравець останнього удару. Для манери гри "Волині" з її постійною вимогою йти вперед класичний центральний нападник вкрай необхідний", - каже експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І головний тренер...
Відповісти
Команді потрібен, перш за все, кваліфікований тренер, а не цей "комік" що зараз!!!
Відповісти