ВолиньPost – найпопулярніше у соцмережах видання

ВолиньPost – найпопулярніше у соцмережах видання
Сторінки видання ВолиньPost в соціальних мережах Фейсбук і ВКонтакте загалом читає більш 12 тисяч користувачів.

Днями лічильник читачів сторіки видання у Фейсбуці «перевалив» за 2 тисячі, сторінки у ВКонтакте – за 10 тисяч.

Читачами сторінки вважаються користувачі, які «лайкнули» цю сторінку, після чого у їхніх стрічках з’являються оновлення вподобаної сторінки.

Отож, станом на 18:00 понеділка, 21 жовтня ВолиньPost у Фейсбуці читає 2 026 користувачів, у ВКонтакте10 078 людей.

Нижче – порівняльна інформація про кількість читачів сторінок інтернет-видань у соціальних мережах Фейсбук і ВКонтакте (інформація станом на 18:00 21 жовтня).



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та накрутити кількість учасників у соцмережах - раз плюнути. Про це знає навіть немовля. Зокрема, є чудовий сайт like4you, olike та багато подібного. Це зовсім не показник. Перевірити усе легко - гляньте на кількість учасників з Росії, Білорусі, чи там якогось Луганська. Сумніваюсь, що їм цікаві новини з Волині.
Відповісти
Зайчики, ну ви кумедні. Накручування лайків у Дуровлендє і Мордокнігє ж ніхто не відміняв. А тим більше - платну рекламу. Хто на це витратив баблішко - той і має більше читачів у соцмережах. Проста арифметика, яка на новину аж ніяк не тягне
Відповісти
Хвали мене моя губонько
Відповісти
Колеги, а ви оперативні )))))
Відповісти
Волиньпост, навіщо вам цей самообман?
Відповісти
і шо? медаль?
па тєлєку гамасєков паказують, то нє значить, що якщо я їх пабачив то мені то падобаєця
Відповісти
Спостереження:
кого читають - того й "кладуть".
і ще:
проаналізуйте,хто ставив посилання на ваш сайт у тих соцмережах, - порахуйте кількість, звірте з цими даними...
Відповісти
Ну що ж, вітаю!)
до речі, особисто я у ФБ вбільшості читаю ВолПост, меньше Слово Волині і
4владу, ВІП то жах ходячий:) втім так само як і Волинські новини ))
Говорю відверто, ВолПост найкращі з точки зору читання, і зручності самого сайту! так тримати!
Відповісти
зачьотно лижешь павлік, молодець, палучай гоголь-моголь)
може ще твої фото "шедеври" покажуть, давай глибше язиком, не стісняйся.
Відповісти
лижети ви двох з песиком, одну дуже жирну жопу ))
Відповісти
Юра, это ни о чем не говорит. Общий уровень Волынских интернет изданий крайне низок, и вы не особо отличаетесь от остальных. Поверьте на слово, я не ваш коллега.
Відповісти
Повчіться в УНІАН,невже на Волині мало новин.
Відповісти
Які ви примітивні. Вже не знаєте як себе облизати? Дурість та й годі. Я про вас був кращої думки. Заслужити довіру читачів треба важкою працею, а не накрученими лічильниками. Може, Ви ще й газету Волинь за солідністю обігнали? Але краще зразу заявити - ви крутіші від Нью-Йорк Поста?
Відповісти
Авторитетне видання не буде піаритися на кількості переглядів у соцмережі. Змилуйтеся...Потрібні більш достовірніші методи вимірювання. Хоча, визнаю, щодня читаю Волиньпост.
Відповісти
З усіх сайтів лише тут інтуітивно-продуманий дизайн і зручність переходу між новинами
Відповісти
Чаще всего читаю VolynPost!
Відповісти
Хто які цілі ставить :) Якщо є ціль збільшити кількість тих, хто ставить лайки - її можна досягнути. На жаль, кількість лайків ще не означає кількості постійної аудиторії.
Відповісти
Якщо кожен день осел буде казати, що він кінь, то зрештою він повірить у себе як коня. Однак насправді лишиться ослом з завищеною самооцінкою. :(
Відповісти
У "Волинській правді" давно і даремно їдять хліб. Це - холостий постріл. Багато залежить від власника видання і редактора. Власник у цій газетці розкладає в компі пасьянс. Це - вся його освіта, смак і інтелект, тобто - їх відсутність. Там пишуть самі для себе. Але колись хтось розумний сказав, що якщо газетка має хоч одного читача, то вона вже потрібна. Низько плаває "ВІП". Там не пускають коментарів. Тобто, ховають голову в пісок. Гра в одні ворота, аби догодити власнику. Насправді - це ведмежа послуга тому, хто утримує видання. "Під прицілом" - повний нуль. "ВН" повільно виходить з читацької кризи після "керівництва" Ватащуком. Там працюють розумні і перспективні діти. Останні згадані два видання не переглядаю. А "ВолиньПост" на цьому фоні виглядає найкраще, хоч і зациклений на критиці міста і його керівництва.Однак, на безрибї і рак - риба. Тут багатший і сучасніший сайт. Вміє себе подати. Жодне з цих видань не має кваліфікованого, сучасного редактора. Уся драма в тому, що інститут ім. Журавльова не готував журналістів. Туди просто ходили. Як до церкви. Треба себе так поставити, щоб коментарі були цікавішими за матеріали. Тобото, привабити до себе цікавого, розумного, інтелігентного читача, а не тих, хто читає, ворушачи губами. Це - як розумна і красива жінка: вміє біля себе тримати чоловіка і не боїться його втратити. Вибачте, якщо когось скривдив, але оцінка обєктивна: без переваги і особливо симпатії до якогось окремого видання.
Відповісти
Підтверджую, після того як "Волинська правда" стала заангажованою і залежною від влади- почали писати лише про заслуги Губернатора, Палиці, Катерини Ващук, Івахіва і про владу яка скільки для нас робить і зробила і нічого собі не вкрала то я і сам перейшов на такі сайти як Волинь пост і ПІд прицілом
Відповісти
І я так само. Але мене перед цим ще й забанили на ВН і забули. Мій коментар на ВН, за який забанили, був про Палицю, перед виборами, з посиланням на дворічної давності матеріал "Дзеркала тижня". Дуже вже комусь не сподобалося...
Відповісти
ото ви смішні люди!!! для чого ВП накручувата кількість відвідувачів в соціальнихз мережах??? їм же не платять за кількість!!!
Відповісти
того, щоб джипа власнику заправляти, а потім злити і гроші замутити.
Відповісти
Зате Шумик має орден. По рознарядці бородатого. Усі державні нагороди йдуть по рознарядці. Як скаже неголений дядько, так і буде.
Відповісти
так тримати!)
Відповісти
Я і не знав, що Слово Волині таке популярне, треба почитати, дякую за пораду.
Відповісти
Після того,як почитав коменти власника Пащенка,дуже рідко заходжу на цей сайт.Я йому даю запитання -а Вони мені:"І Вам доброго здоров"я.Слава Україні"Не взнав би,що власник такий "гострий" на язик,був би прихильником і далі.
Відповісти
Останні новини
ВолиньPost – найпопулярніше у соцмережах видання
21 жовтень, 2013, 18:55
На Волині ‒ новий прокурор
21 жовтень, 2013, 18:21