У «Волині» заявили, що губернатор та екс-президент можуть знищити команду

У «Волині» заявили, що губернатор та екс-президент можуть знищити команду
У футбольному клубі «Волинь» просять, щоб Федерація футболу України та керівництво Прем'єр-ліги допомогли вберегти команду від можливого зникнення.

Відповідні листи клуб надіслав президенту Прем'єр-ліги Віталію Данілову та голові ФФУ Анатолію Конькову, - повідомили у прес-службі клубу.

Нагадаємо, після останньої домашньої гри головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний розкритикував владу області за втручання в справи клубу та волинського футболу.

«Справді, уже неодноразово Голова Федерації футболу Волині Василь Столяр піддавав сумніву питання про легітимний статус колективного членства Клубу у складі регіональної федерації», - кажуть в клубі.

ФК «Волинь», йдеться в заяві клубу, регулярно отримує листи за підписом Василя Столяра про те, що клуб «не являється колективним членом ФФВ», а відтак не може делегувати своїх представників на чергову звітно-виборну конференцію, яка відбудеться 14 листопада 2013 року.

Конфлікт стосовно статусу членства ФК «Волинь» у ФФВ став темою окремого листа, якого 21 жовтня Футбольний клуб спрямував до Анатолія Конькова та Віталія Данілова.

«Ситуація, за якої професійний футбольний клуб «Волинь», багаторічний учасник чемпіонатів України, просто перестане існувати називається у листі абсурдною», - повідомляють у клубній прес-службі.

Як відомо, згідно із нормами Регламенту з атестації футбольних клубів і Статуту «Прем’єр-ліги» лише колективні члени регіональних федерацій, мають право приймати участь у Всеукраїнських змаганнях по футболу.

«Позиція Столяра йде всупереч рішенням Федерації футболу України, адже вона щорічно видає відповідним клубам Атестат на право участі у змаганнях. Один із критеріїв проходження процедури атестації - це підтвердження перебування у складі регіональної футбольної федерації того чи іншого клубу. При цьому підтвердження по цьому критерію атестації надаються самими регіональними федераціями, що і було не раз виконано у випадку із «Волинню». Клуб щорічно, з 2011 року отримував підтвердження про те, що є колективним членом Федерації футболу Волині», - йдеться у листі на адресу Анатолія Конькова та Віталія Данілова.

«Нині ж надані раніше офіційні документи за підписом Голови ФФВ не беруться ним же до уваги. Копії звернення Василя Столяра до ФК «Волинь» та ФФУ, які суперечать один одному, надані у додатку до листа ФК «Волинь» на адресу Анатолія Конькова та Віталія Данілова. Наприклад, у листах від 29 грудня 2012 р., 9 вересня і 18 жовтня 2013 р. Столяр повідомляє про те, що «Волинь» не є колективним членом ФФВ, а в листі від 25 лютого 2013 року стверджує вже зворотне», - стверджують в клубі.

Окремо йдеться у листі і про ймовірність втручання у підготовку до проведення звітно-виборної конференції ФФВ, яка має відбутися 14 листопада 2013 року, та фальсифікацію документів і адміністративний тиск на учасників цього заходу, особливо в районах Волині. Прикметно, що списки делегатів конференції тримаються обласною федерацією в страшенному секреті. На офіційне звернення президента та головного тренера ФК «Волинь» щодо переліку делегатів отримано відмову…

Враховуючи те, що позбавлення ФК «Волинь» законного статусу члена регіональної футбольної федерації не дасть можливості у подальшому виступати в змаганнях під егідою ФФУ та «Прем’єр-ліга» ФК «Волинь» просить керівництво ФФУ та УПЛ негайно втрутитися у ситуацію, що склалася навколо членства клубу у Федерації футболу Волині, а також щодо прозорого проведення звітно-виборної конференції обласної федерації 14 листопада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто такий Данілов? Ви його діяльність на чолі президента Прем'єр-ліги бачили?:) Кварцяний - не позорься!!!
Відповісти
У чому полягає знищення? Де воно? Демагоги
Відповісти
Нiчого не зрозумiв.

Як приватний клуб з незалежним фiнансуванням може знищити Федерацiя?

Василь Столяр: "Я тебе породив, я тебе i вб`ю."
Відповісти
Клоуны. Как "знищують"? Убивают игроков? Крадут имущество? Выбегают на поле, не давая играть в футбол? Просто клоуны.
Відповісти
Кварцяний після кожного програшу шукає винних.А може він сам і винний в усіх бідах команди...
Відповісти
В тому і проблема,що з Кварцяним команда не грає, що з іншими тренерами не грала...???????Відчуття що матчі просто здають.
Відповісти
не чорта не ясно. Кварц з Столяром дружили. Столяр з Клімчуком, як коти з собакою. А тут вже получається, Кварцяний і Столяр побили горщики, а з Климом зліпили, чи що?
Відповісти
А Вы у Кварца спросите, почему он ушел с Волыни в 2012 году...
Відповісти
кварц - це пішак Палиці. що скаже Палиця те він і буде робити. Кварцяний - людина недалека. він трохи нагадує клоуна Дендіберіна у Луцькій міськраді. повний профан у політиці. та і в футболі щось в нього справи останнім часом не дуже. його тупо використовують а він як дитина.
Відповісти
Просто старый лысый тролль...
Відповісти
РУКИ ГЕТЬ ВІД КОМАНДИ ДЕРЖМОРДИ!!!
Відповісти
Бачу тут справжні фани пишуть. Люди щось хочуть зробити для Волинського футболу а ви їх тут обсираєте. Фу стидно за людей волинян що пишуть таку фігню про кварца
Відповісти
+1
Народ в нас такий...завжди нічого нікому не подобається...лише критикують (мягко кажучи) а самі нічого путнього не зроблять
Відповісти
Я особисто не проти футболу на Волині, а тільки за.
Відповісти
тож чорним по білому написали вам: Столяр не дає бумажкі "окончатєльной" про те, що Волинь в складі федерації. а без тої бумажкі клуб - какашка. А не дає. бо йому деньгі винні за те, що він на роботу не ходив півроку. А тепер в спілці з Клімом він, бо Клім не хоче людину Палиці на посаді голови федарції обласної. Піциками міряються кожен з кожним.
Відповісти
А яким боком комерційна структура ФК"Волинь", до громадської організації Федерація футболу області???!!! Має Кварцяний "інвестора" Палицю - от і вимагай, витягуй, дякуй, будуй... А то після чергової поразки йому вже влада заважае? Не пудріть нам мізки пане "тренер"!!!
Відповісти
ФФВ дає документ, який дозволяє клубу бути атестованим федерацією футболу україни, а це дає право грати в чемпіонаті. За живе, за яйця взяв Столяр клуб, у вірності якому клявся-божився.
Відповісти
В сраці був би наш Луцьк без Кварцяного .....
ця людина зацікавлена в нашому футболі, патріот області, міста ...... (вже брали людину з києва, яка зацікавлена в грошах, і багато ми добились?)
це наша історія, чого тількі стоїть той піар який нам робить ця людина , завдяки цьому пів україни любить нашу команду ..... як би ми неграли але всетаки я люблю цю команду яка вона є, (ВЕЛИКА ДЯКА ЦЬОМУ ТРЕНЕРУ!)
Відповісти
Яким боком він зацікавлений? Вважае себе "царем" футболу Волині і мнить себі, що без нього футболу у регіоні не буде?:) То це вже маразмом називається!!! А сам Столяра як на Палицю проміняв?! Краще не починайте, бо за Кварцем стільки темних справ, що мама не горюй...!!!
Відповісти
jumpjet каже: "...завдяки цьому пів україни..."
Правильно - ржуть з цього клоун-тренера, який ніколи не визнає своїх помилок і коли вже надоїдає гравців ганьбити, то переходить на владу, яка ніби-то йому заважає - так він завжди діяв цей "тренер"!:) Некчема той Кварцяний!!!
Відповісти
Останні новини
У «Волині» заявили, що губернатор та екс-президент можуть знищити команду
22 жовтень, 2013, 11:49